Apple vartotojams leidžia išbandyti OS X Yosemite beta

Tema: macOS

Kaip ir žadėjo, pirmą kartą Apple istorijoje vartotojai gali išbandyti naujos OS X beta versiją.

Antradienį Apple išplatino ketvirtą OS X 10.10 Yosemite beta versiją skirtą programuotojams, o šiandien, pirmą kartą per 14 OS X metų, galimybę iš anksto išbandyti šią dar tik rudenį pasirodysiančią Mac kompiuteriams skirtą operacinės sistemos versiją Apple suteikė ir paprastiems vartotojams, kurie tokį pageidavimą išreiškė užsiregistruodami Apple OS X Beta programoje.

Paprastiems vartotojams - OS X beta testuotojams skirta OS X Yosemite versija yra visiškai tokia pati, kokią Apple antradienį išplatino savo programuotojams. Skirtumas tarp šių versijų yra tik tas, kad programuotojams skirtos versijos bus atnaujinamos dažniau nei skirtos Apple OS X Beta programos dalyviams.

Jei esate užsiregistravę Apple OS X Beta programoje ir gavote laišką informuojantį apie galimybę įdiegti OS X Yosemite beta su papildoma informacija jame. Jei nenorite prarasti testavimo džiaugsmo - apie tai kaip šią versiją įdiegti nepanaikinant dabar Mac kompiuteryje įdiegtos OS X versijos - skaitykite straipsnyje: „Kaip įdiegti OS X 10.10 Yosemite beta išsaugant esamą OS X versiją".

Jei negavote laiško iš Apple, galite prisijungti su savo Apple ID, kurį naudojote OS X Yosemite beta testavimo registracijai prie Apple OS X Beta programos puslapio ir ten turėtumėte gauti „redemption“ kodą.

Taip pat skaitykite: • Kaip įdiegti OS X 10.10 Yosemite beta išsaugant esamą OS X versiją
14 patarimų OS X Yosemite beta testuotojams
Kas naujo OS X 10.10 Yosemite beta 4
Apple siūlo kiekvienam tapti OS X beta testuotoju
Atsarginių duomenų kopijų (backup) kūrimas ir saugojimas
Klonavimas kaip duomenų saugojimo (backup) strategija

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų