Dabar galite pasimylėti su iPad tikrąja ta žodžio prasme

Temos: iPad, Priedai

Technologijos ir sekso keliai dažnai susipina. Daug žmonijos pasiekimų technologijų srityje: nuo fotografijos iki judančių paveiksliukų :) ir paskui iki Google Glass - greitai pritaikomi stimuliuoti, o po to patenkinti žmonių seksualines aistras bei poreikius.

Fleshlight Launchpad

Šią savaitę Apple iPad prisijungė prie žmonijos technologinių pasiekimų tinkamų naudoti seksualinių aistrų tenkinimui. Tiksliau iPad tapo tam tinkamas naudojant jį kartu su Fleshlight Launchpad - įrenginio dėklu, prie kurio galima pritvirtinti specialų seksualinėms vyrų aistroms tenkinti tinkamą „žasliuką“ pavadintą Fleshlight vardu. Fleshlight Launchpad veikia tik su senesniais - pilno dydžio iPad modeliais (iPad 2 - iPad 4) ir turi specialius išsikišimus iš abiejų pusių jį laikyti rankomis.

Fleshlight Launchpad pritaikytas jį naudoti, kai iPad yra pasuktas šonu - tinkamas video žiūrėjimui jo ekrane ir jo kaina JAV yra 24,95 (Kompanijos Europos parduotuvėse jis dar neminimas). Kompanija sukūrusi Fleshlight ir Launchpad rėmelį sako, kad ją tokį iPad aksesuarą sukurti paskatino prieš porą metų internete pasirodęs paveiksliukas su iPad rėmeliu laikančiu Fleshlight.

Nereikėtų tikėtis, kad šis aksesuaras pasirodys oficialių Apple atstovų ar pačios Apple parduotuvėse. Apple yra draugiška šeimai kompanija, o šis šedevras skirtas išskirtinai suaugusiems.

Taip pat skaitykite: • Keisti iPhone aksesuarai
Technologinis progresas braunasi į moteriškas kelnaites
JAV Karinis jūrų laivynas Kinect pagalba kovos su seksualiniu priekabiavimu

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų