Technologinis progresas braunasi į moteriškas kelnaites

Moterys ir merginos, jūsų nėriniuotos kelnaitės dabar gali būti net tik gražios, bet ir išmanios.

Pirmadienį, Las Vegas vykstančios CES mugės metu, kompanija OhMiBod pranešė, kad nuo šiol kelnaitės gali būti kontroliuojamos partnerio(ės).

OhMiBod aplikacija

Dabar kai į madą skverbiasi dėvima elektronika, ji daro tai agresyviai ir visose srityse. „blueMotion“ masažuoklis (129 JAV$), iOS ar Android aplikacijos pagalba, gali suteikti malonumą moteriai, o vibracijos gali būti kontroliuojamos tiek pačios blueMotion savininkės tiek ir netoliese esančio partnerio(ės).

„Iš tiesų smagu kontroliuoti vibracijas kai niekas net nežino, kad tai darote, nes nuotolinis valdymo pultas yra jūsų telefonas“, - sako OhMiBod įkūrėjas Brian Dunham kartu su savo žmona Suki. „Technologijos gali žmones atskirti, tačiau ši skirta juos suartinti“.

Dunham sake, kad jam ir Suki šio koncepto idėja kilo, kai jie pastebėjo, kad vis daugiau laiko praleidžia prie savo mobilių telefonų ir vis mažiau laiko intymumams.

Į kelnaites įdedamas vibratorius valdomas Bluetooth pagalba ir gali sąveikauti su telefono galimybėmis, tokiomis kaip akselerometras, garsas bei lietimui jautrus ekranas. Kadangi malonumų kelnaitėse valdymas vyksta Bluetooth pagalba, telefonas turėtų būti netoliese, tačiau Dunham ir Suki kuria sprendimą leisiantį „kelnaites“ valdyti dideliu atstumu ir žada tokią galimybę suteikiančią aplikacija pristatyti jau šią vasarą.

BlueMotion gali įrašyti iki minutės ilgumo aplinkos garsus. Tai reiškia, kad partneris gali įrašyti dainą ar kokią nors frazę, kuri taps pagrindu sukurti visiškai individualias vibracijas.

BlueMotion bus pradėta prekiauti kovo mėnesį. Užsiimkite eilę :)

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų