Dropbox planuoja leisti naudoti kelias paskyras

Viena populiariausių failų kompiuteriniuose debesyse saugyklų Dropbox, balandžio 9 planuoja didelį atnaujinimą.

Sekantį mėnesį Dropbox planuoja palaikyti kelias vartotojo paskyras, pavyzdžiui vieną asmeninę ir vieną tarnybinę. Šios funkcijos realizavimui kompanija pašventė daugiau nei metus, o apie ją paskelbė dar praeitų metų lapkritį.

Prieš kelis metus kompiuterinių debesų padangėje pasirodžiusi Dropbox, verslo vartotojų tarpe tampa vis populiaresnė. Šios paslaugos pagalba vartotojai persiunčia milijonus terabaitų duomenų išvengdami papildomų kliūčių.

Naujienų agentūros paskelbė tikslią šios paslaugos, kai vartotojai prie savo turimos vienos Dropbox paskyros galės prijungti kitas, pasirodymo datą - balandžio 9. Kokia ar kokios tos kitos paskyros, tarnybinės ar asmeninės, nebus svarbu ir kas malonu, kad nereikės kaskart persijunginėti iš vienos paskyros prie kitos, norint naudotis vienai ar kitai paskyrai suteikta vieta debesyse. Taip Dropbox stengiasi savo vartotojų, turinčių kelias vartotojo paskyras gyvenimą padaryti paprastesniu.

Tuo tarpu debesyse besigrumiantys konkurentai nesnaudžia. Google paskelbė, kad sumažina savo Google Drive kainas nuo 4,99 JAV$ iki 1,99 JAV$/mėn. už 100GB vietos savo debesyje. Daugiau vietos trokštantys gali įsigyti 1TB už 9,99 JAV$/mėn., o 10TB už 100 JAV$/mėn.

Šiuo metu Dropbox turi 200 mln. pastovių vartotojų, 4 mln. kurių yra verslo klientai. Verslo klientams numatytas didesnis leistinas serverio apkrovimas ir pralaidumas, nes per korporatyvines dokumentų saugyklas, kaip taisyklė „praplaukia“ didesnis dokumentų srautas.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų