Paaiškėjo naujų iPad Pro skiriamoji ekranų geba

Tema: iPad Pro
 iPad Pro maketas 2018

Nors „Apple“ dar nėra užsiminusi apie naujuosius „iPad“ yra svarių požymių manyti, kad kompanija juos netrukus pristatys.

„Apple“ dažniausiai nešneka apie dar tik ateityje pasirodysiančius savo įrenginius. Išimtis galėtų būti tik „AirPowe“, kurį kompanija pristatė jau seniai ir kurio vis dar laukia daugelis „iPhone“ ir „Apple Watch“ naudotojų, tačiau kol kas nesėkmingai. Tačiau yra požymių, kad „Apple“ artimiausiu metu pristatys naujus „iPad Pro“.

Jau prieš kurį laiką, besidominčius „Apple“ produkcija pasiekė gandai, kad kompanija pateikė paraiškas užregistruoti naujus „iPad Pro“ įrenginius kai kuriose šalyse, kur reikalaujama atskiro elektronikos įrenginių sertifikavimo. Taip pat pro daugelio naujų „iPad Pro“ laukiančių ausis nepraslinko informacija, kad naujuose kompanijos „Pro“ klasės planšetiniuose kompiuteriuose nebus specialaus ausinių lizdo.

Dabar internete pasirodė dar daugiau informacijos. Kalbama, kad naujieji „iPad Pro“ bus panašaus dizaino kaip „iPhone X“ ar „iPhone XS“ telefonai. Jų ekranas bus nuo krašto iki krašto ir juose bus naudojamas „Face ID“ autentikacija.

Kalbama, kad kompanija 2018 metais išleis dviejų dydžių: 10,5 ir 12,9 colio ekrano įstrižainę turinčius „iPad Pro“ — tokių pačių dydžių, kokius yra jau išleidusi. Kalbama, kad ir naujųjų „iPad Pro“ ekranų skiriamoji geba išliks nepakitusi. 10,5 colio ekrano įstrižainę turinio „Pro“ klasės „Apple“ planšetinio kompiuterio ekranas bus 2224x1688, o 12,9 colio — 2732x2048 pikselių.

Tikimasi, kad naujuosius „iPad Pro“ kompanija pristatys dar šį mėnesį, specialiame renginyje, kuriame tikimasi išgirsti ir apie naujus „Mac“. Kol kas nėra žinoma renginio data, bet renginio datą „Apple“ gali paskelbti dar šią savaitę.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų