Google Street View išdavė neištikimą žmoną

Tema: Google
Google Street View — neištikima žmona

Tai, kad technologijos mūsų gyvenimą padaro patogesniu — nėra abejonių. Tačiau tas patogumas turi ir paslėptų galimybių patekti į nemalonią padėtį.

Dabar, kai kiekvienas mūsų žingsnis elektroninėje erdvėje sekamas ir tokios kompanijos kaip „Google“ stengiamasi surinkti kaip įmanoma daugiau duomenų apie tai ką mes veikiame už elektroninės erdvės ribų — niekada negali būti tikras, kad koks nors faktas ims ir išaiškės. Tai patvirtina ir vienas įvykis.

Vienas Peru gyventojas ieškodamas kelio prie populiaraus peru sostinės Limos tilto, naudojosi „Google“ žemėlapių gatvės vaizdo funkcija. Sekdamas ekrane rodomais vaizdais jis pamatė moterį ir vyrą sėdinčius ant suoliuko šalikelėje. Nuotraukoje balta palaidine ir džinsais vilkinti moteris sėdėjo ant suoliuko, o vyras ant suoliuko gulėjo padėjęs moteriai galvą ant kelių. Pastebėjęs moters aprangos pažįstamus elementus, peruietis nuotrauką apžiūrėjo detaliau ir suprato, kad moteris yra ne kas kita kaip jo žmona, kuri romantiškai leidžia laiką su kitu vyriškiu. Įdomu tai, kad nuotrauka buvo daryta gana seniai — 2013 metais.

Po kurio laiko vyriškis piktai „mojuodamas“ įrodymais užsipuolė savo žmoną, kuri patvirtino jog prieš kelis metus turėjo meilės ryšių. Pora išsiskyrė.

Vyrui tą nuotrauką iš „Google Street View“ paviešinus socialiniuose tinkluose, vyriškio draugai ir sekėjai užsipuolė moterį kaltindami ją nesąžiningumu ir sakė jog pasaulis mažas. Jis mažas iš tiesų.

Nuotrauką galite pažiūrėti „Google Street View“ — ji vis dar ten.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų