Kaip treniruotes suskirstyti į segmentus Apple Watch

Treniruočių segmentavimo funkcija „Apple Watch“ „Workout“ aplikacijoje — puikus būdas stebėti pratimų intensyvumo pokyčius treniruotės metu. Segmentavimas taip pat leidžia pažiūrėti kurie pratimai mišrioje treniruotės sesijoje sukėlė didesnę ar mažesnę apkrovą kūnui.

Pavyzdžiui jei įprasto bėgimo metu bėgama į kalną ar kalvota vieta, naudojant segmentavimą, nustačius kur tas bėgimas į kalną prasideda ir/ar baigiasi galima pažiūrėti kiek laiko jis truko ir palyginti su kitomis treniruotės dalimis. Arba jei naudojate „Apple Watch“ sekti didelio intensyvumo ar mišrias širdies treniruotes, pradėdami dirbti prie kito treniruoklio ir tai pažymėję galite stebėti kiek kuris treniruoklis yra veiksnus treniruotės metu.

Kaip pažymėti segmentą treniruotės metu

  1. Atidarykite Workout aplikaciją „Apple Watch“;
  2. Pasirinkite treniruotės tipą iš sąrašo ir pradėkite treniruotę;
  3. Norėdami suskirstyti treniruotę į segmentus — pakelkite rankos riešą ir du kartus palieskite ekraną (dvigubas palietimas toks kaip dvigubas spragtelėjimas pele). Praėjęs treniruotės laikas taps pirmuoju segmentu, o likęs — antruoju.
  4. Jei norite sukurti trečią treniruotės segmentą, vėl porą kartų palieskite laikrodžio ekraną. Šį veiksmą galite kartoti tiek kartų kiek jums reikia.
Treniruočių segmentavimas Apple Watch

Kaip peržiūrėti treniruotės segmentų informaciją iPhone

  1. Atidarykite Activity aplikaciją „iPhone“;
  2. Pasirinkite Workouts skirsnį;
  3. Pasirinkite treniruotę, kurią suskirstėte į segmentus;
  4. Treniruotės apibendrinimo ekrane raskite Segments skyrių (virš širdies darbo grafiko), paspauskite ševroną ir išskleidę segmentų sekciją pamatysite segmentus ir kiekvieno jų trukmę bei sudegintų kalorijų kiekį.
Treniruotės segmentai Activity aplikacijoje iPhone
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų