Apple atnaujino iWork taikomųjų aplikacijų paketą skirtą iOS ir macOS

„iOS“ įrenginiams ir „Mac“ kompiuteriams skirtos „iWork“ paketo aplikacijos: „Pages“, „Keynote“ ir „Numbers“

„Apple“ išleido atnaujintas „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ kompiuteriams skirtas „Pages“, „Keynote“ ir „Numbers“ aplikacijas.

„Apple“ išleido naujas funkcijas palaikančias „iWork“ paketo aplikacijas: „Pages“ 7.1 versiją „macOS“ ir 4.1 — „iOS“, „Keynote“ versiją 8.1 „macOS“ ir 4.1 — „iOS“ bei „Numbers“ versiją 5.1 „macOS“ ir 4.1 — „iOS“.

Šiame atnaujinime, „iOS“ operacinei skirtose aplikacijose „Apple“ pristatė audio failų perklausos, redagavimo ir įrašymo galimybes tiesiai dokumentuose, lentelėse ir pristatymo lapuose visose „iWork“ paketo aplikacijose.

„macOS“ operacinei sistemai skirtose „Pages“, „Numbers“ ir „Keynote“aplikacijose „Apple“ įdiegė matematinių lygčių naudojant „LaTex“ arba „MathML“ notaciją, suapvalintų kampų stulpelius ir juostas grafikuose ir naujas redaguojamas formas/figūras (shapes).

„macOS“ skirtoje „Keynote“ aplikacijoje patobulintas suderinamumas su „Microsoft PowerPoint“, o „Numbers“ kompanija patobulino suderinamumą su „Microsoft Excel“ failais. „Pages“ palaiko teksto pakeitimo formose sekimą bei galimybę paveikslėlius naudoti kaip dokumento foną.

„iWork“ paketo aplikacijos gali būti atsisiųstos iš „App Store“ ir „Mac App Store“.

iOS įrenginiams skirtos iWork aplikacijų versijos

Mac kompiuteriams skirtos iWork aplikacijų versijos

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų