Apple išleido iOS 11.4 atnaujinimą

iPhone X, iPhone 8 Plus ir iPhone 8
„Apple“ išleido atnaujintą, jos mobiliems įrenginiams skirtą operacinės sistemos versiją „iOS 11.4“ ir atnaujino „HomePod“ bei „Apple TV“ programinę įrangą.

Naujoje „iOS 11.4“ versijoje:

  • atsirado „Messages in iCloud“ palaikymas. Ši naujovė buvo dar „iOS 11.3“ beta versijose, tačiau galutinėje „iOS 11.3“ ji nedebiutavo. „Messages in iCloud“, intensyviai naudojantiems „iMessage“ padės atlaisvinti vietą įrenginiuose perkeliant 4–8GB dydžio susirašinėjimus į „debesį“. Jos pagalba taip pat bus panaikinti nesusipratimai, kai įsigijus naują telefoną reikėjo rankiniu būdu perkelti žinutes į jį.
  • naujojoje „iOS 11.4“ kompanija įdiegė ir „AirPlay 2“ palaikantį daugiakambarinį režimą leidžiantį tą patį audio signalą atkurti skirtinguose įrenginiuose vienu metu: keliose „HomePod“ garsiakalbiuose, su „AirPlay 2“ suderinamose kolonėlėse ar „Apple TV“ tuo pačiu metu. Anksčiau tokią galimybę turėjo tik „Mac“ naudotojai.
  • Stereo palaikymas „HomePod“ kolonėlėse. Tai reiškia, kad įsigijus dvi „HomePod“ kolonėles bus galima klausytis muzikos stereo režimu.
  • Taip pat truputis kitokių naujienų ir žinoma ankstesnėse versijose buvusių klaidų, tokių kaip „Black Dot“ klaida, ištaisymas bei įrenginių našumo patobulinimas.

Kartu su „iOS 11.4“ kompanija atnaujino ir „HomePod“ garso kolonėlių programinę įrangą. „HomePod“ skirtą atnaujinimą galima atsisiųsti per „iOS 11.4“ „Home“ aplikaciją. Naujoji kolonėlės programinė įranga leis pajungti antrą „HomePod“ ar kitą su „AirPlay 2“ suderinamą garso kolonėlę ir klausytis stereo muzikos. Tai buvo pagrindinis „HomePod“ kolonėlių trūkumas.

Kartu su atnaujinimais, „Apple“ praplečia ir šalių ratą, kuriose galima įsigyti „HomePod“ kolonėles. Nuo birželio 18 dienos „HomePod“ bus prekiaujama ir Kanadoje, Prancūzijoje ir Vokietijoje.

Norėdami atnaujinti „HomePod“ programinę įrangą į „iOS 11.4“ turite turėti su įrenginiu susietą „iPhone“ ar „iPad“, kuriame taip pat įdiegta „iOS 11.4“.

  • Atidarykite Home aplikaciją
  • Paspauskite ant kairėje/dešinėje esančio kompaso piktogramos.
  • Speakers skirsnyje paspauskite ant Software Update
  • Paspauskite ant Update ar Update All jei turite kelis „HomePod“ garsiakalbius.
Atlikus aukščiau aprašytus veiksmus atnaujinimas bus pradėtas siųstis, o atsisiuntus bus diegiamas į „HomePod“.

Atnaujinant „HomePod“ kolonėlių viršuje pamatysite besisukantį LED indikatorių. „HomePod“ skirtas atnaujinimas nėra mažas, virš 2GB todėl atnaujinimo procesas, priklausomai nuo interneto greičio, gali kiek užtrukti.

„Apple“ taip pat išleido naują „tvOS 4.3.1“ versiją, kurioje didžiausia naujiena yra „AirPlay 2“ palaikymas ir „watchOS 4.3.1“, kurioje be našumo pagerinimo naujovių nedaug. Kompanija taip pat atnaujino ir „iTunes“ išleisdama 12.7.5 versiją, kurioje nieko nestandartinio neatsirado bei išleido „Xcode 9.4“ su naujų operacinių sistemų versijų ir „Swift 4.1“ palaikymu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 7 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Po atnaujinimo battery capacity iš 98% sugrįžo į 100%. :D

  2. man kaip buvo 98%, taip ir liko 98% :)

  3. Man kažkaip baterija prasčiau laiko, bet gal tik taip pasirodė :)

  4. Help,ar butina atnaujinti i tuos 11.4.1.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų