Kaip greitai pereiti prie neseniai naudotos aplikacijos iPhone X

iPhone X

„iPhone X“ nebeliko „Home“ mygtuko ir didesnė dalis telefono valdymo funkcijų, dar patogiau, naujame „iPhone“ flagmane pasiekiamos braukant pirštu per ekraną.

„iPhone X“ yra įdiegta viena labai patogi funkcija — greitas perėjimas prie neseniai naudotos aplikacijos. Ši galimybė yra pasiekiama tik „iPhone X“ naudotojams.

Daugelis „iPhone X“ naudotojų, norėdami pereiti prie kitos atidarytos aplikacijos, braukia pirštu nuo ekrano apačios į viršų ir tada ekrane pasirodžiusiame aplikacijų sąraše pirštu tapšteli per tą aplikaciją. Tai gerokai ilgesnis būdas nei tas, kurį šiam tikslui yra numačiusi „Apple“.

Norėdami greitai pereiti prie anksčiau naudotos aplikacijos, tiesiog perbraukite pirštu iš dešinės į kairę pačioje „iPhone X“ ekrano apačioje. Ši funkcija veikia kaip esant pagrindiniame ekrane, taip ir tada kai atidaryta bet kokia aplikacija. Tai patogus būdas „vaikščioti“ iš aplikacijos į aplikaciją. Žinoma jei neturite žalingo įpročio jų uždarinėti, nes toks veiksmas ir lėtina jų atidarymą, ir bereikalingai sekina akumuliatorių.

Tiesa, jei atidarytų aplikacijų yra daug ir norite pereiti prie kokios 15-tos aplikacijos sąraše — ko gero būdas iškviečiant aplikacijų sąrašą perbraukiant pirštu per nuo ekrano apačios į viršų ar paprasčiausiai paspausti ant pagrindiniame ekrane esančios aplikacijos piktogramos bus patogesnis ir greitesnis.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų