Apple išleido iOS 11.2 atnaujinimą

iOS 11

„Apple“ ėmėsi neįprasto žingsnio — vietoje antradienio — dienos kai įprastai išleidžiami „iOS“ atnaujinimai, naują „iOS“ versiją kompanija išleido šeštadienį.

Staiga paaiškėjus, kad datos klaida „iOS 11.1.2“ sistemoje verčia ją suklupti, kai trečių šalių aplikacijos naudoja besikartojančius pranešimus, pavyzdžiui priminimams — „Apple“ išleido naują, jau 6 betas išgyvenusį (ir greičiausiai 6-toje betoje esančios) „iOS 11.2“ versiją. Šioje versijoje be aukščiau minėtas datos bei kitų anksčiau pastebėtų klaidų pataisymų yra ir naujų galimybių.

Iš naujų galimybių, „iOS 11.2“: yra kol kas tik JAV veikianti „Apple Pay Cash“ — nauja peer-to-peer mokėjimų paslauga. Ši paslauga taip pat veiks ir „Messages“ aplikacijoje kai „Apple“ nutars jog atėjo laikas šią paslaugą paleisti. Naujoje „iOS 11.2“ versijoje kompanija taip pat įgalino greito bevielio akumuliatorių įkrovimo režimą „iPhone 8“, „iPhone 8 Plus“ ir „iPhone X“ modeliams. Atnaujinimas įgalina „iPhone“ susišnekėti su 7,5W įkrovimo greitį palaikančiomis Qi standarto bevielio įkrovimo stotelėmis.

„iOS 11.2“ taip pat rasite naujų darbalaukio paveikslėlių (anksčiau matytų tik „iPhone X“ reklamose).

Naujojoje „iOS 11.2“ „Apple“ taip pat patobulino sistemos darbo stabilumą ir patikimumą, šiek tiek geriau optimizavo akumuliatoriaus resursų naudojimą, ištaisė „it“ ir „is“ klaidas, patobulino už kamerų stabilizavimą atsakingų procesų darbą, „Control Center“ papildė kai kurių piktogramų funkcijų aprašymais bei sporto skirsniu papildė TV aplikaciją.

„iOS 11.2 Control Center“ piktogramų paaiškinamieji tekstai

Atsisiųsti ir įdiegti „iOS 11.2“ galite tiesiai savo telefone esančiomis priemonėmis arba per „iTunes“ laidu prie kompiuterio pajungę telefoną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 10 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Klausimas Ramūnui gal žinai,kodėl po updeito,apačioj po ikonomis raidės pasidarė juodos o ne baltos kaip buvo anksčiau? tik labai įdomiai,pas mane ir pas dukra liko baltos o pas žmona juodos...gal yra būdas kažkaip pakeist? didelės bėdos aišku čia nėra,bet šiaip įdomu :)

  2. Aš esu pastebėjęs problemą su kalendoriaus aplikacija. Seniau ant iOS 10, calendar aplikacijoje mėnesių pavadinimai buvo rašomi lietuviškai. Po iOS 11 upgarde jie tik angliški, nors kalbos nustatymuose visur kur įmanoma pakeista į lietuvių kalbą. Beto, kietai uždarius caledar aplikaciją vis nusimuša metai, kažkodėl yra grįžtama prie 2016. Čia tik man šios bėdos ar ir kiti su jomis susidūrėte?

  3. po šio atnaujinimo pastebėjau tokį dalyką, jei šneki per laisvas rankas ir baigiant pokalbį ragelį padeda pašnekovas o ne tu, vėliau atrakinus teledoną kokią sekundę dega viršuje žalia "linija" lyg dar būtų aktyvus pokalbis. Bet jis vos atrakinus arba pažadinus telefoną užgesta. Ir kas svarbiausiai tai pastebėjau kad po tokių dalykų drastiškai krenta akumuliatoriaus procentai. Toks vaizdas kad lyg visą tą laiką iki atrakinimo telefonas "dirbo" lyg skambučio režime. Patikrinus nustatymuose kas naudoja akumuliatorių, man rodo kad būtent Phone aplikacija ir surijo didžiają dalį akumuliatoriaus energijos.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų