„Apple“ gali išleisti naujos spalvos „iPhone 7“ [gandai]

Tema: iPhone
Tamsiai mėlyno „iPhone 7“ konceptai sukurti Martin Hajek
Tamsiai mėlyno „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Pro“ konceptai sukurti Martin Hajek

Internete pasirodė gandų, kad sekantį „iPhone“ modelį „Apple“ gali išleisti „Space Black“ spalvos.

Anksčiau internete buvo pasirodžiusi informacija, kad sekančioje „iPhone“ šeimoje bus tamsiai mėlynas telefonas, kuris pakeis dabar esantį „Space Gray“ (kosminės pilkos). Tačiau dabar Japonijos su „Apple“ susijusiomis temomis rašantis tinklaraštis „MacOtakara“ paskelbė informaciją, kuri žinoma yra tik gandų lygio, kad tai bus juodos spalvos „iPhone“.

Jei tai tiesa – tai nebus pirmasis „Apple“ išleistas juodas „iPhone“. Juodus telefonus „Apple“ gamino nuo pat pirmojo „iPhone“ modelio išleisto 2007 metais ir jų gamybą tęsė iki „iPhone 4s“. Išleisdama „iPhone 5s“ modelį, „Apple“ pristatė „Space Gray“ spalvą ir ši spalva yra labiau pilka nei juoda. Tačiau jei gandai pasiteisins, tai bus pirmasis, metalinį korpusą turintis juodas „Apple“ telefonas, kuris kai kurių gandonešių teigimu taip pat nebus visiškai juodas, tačiau jo spalva bus gerokai arčiau juodos nei yra dabartinė kosminė pilką. Tiesa, yra tikimybė, kad tai bus papildoma „Space Black“ spalva ir „Space Gray“ išliks „iPhone“ šeimoje. Gali nutikti ir taip, kad šeimą papildys „Dark Blue“ spalva, kas būtų puikus papildymas ir, manau, tikrai rastų nemažą būrį gerbėjų.

Taip galėtų atrodyti „Space Black“ (kosminės juodos) spalvos „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Pro“.
Taip galėtų atrodyti „Space Black“ (kosminės juodos) spalvos „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Pro“.

Šaltinis pateikęs šią informaciją nėra tokio tipo informacijos pateikęs anksčiau, tačiau jo IP adresas yra siejamas su „Apple“, todėl šią informaciją galima laikyti pakankamai patikimu gandu. Tiesa, reikia turėti omenyje, kad „Apple“ bet kuriuo momentu savo planus gali pakeisti ir tai, kad šiuo metu Kupertino kompanija ką nors planuoja dar nereiškia, kad šiems planams lemta tapti „kūnu“.

„Apple“ panašu ir pati nėra visiškai patenkinta savo kosmine pilka spalva ir bando įvairius jos atspalvius, nes ne visų kompanijos produktų „Space Gray“ yra tokia pati. Skirtingų „Apple“ produktų „Space Gray“ atspalviai

Kiti „iPhone 7“ gandai

Kalbant apie gandus susijusius su šių metų rudenį debiutuoti turinčiais „iPhone“, reikėtų pažymėti, kad gandonešiai teigia, kad didesnės „iPhone 7“ versijos – „iPhone 7 Plus“ turės dvigubas kameras. Plastiko juostos antenoms atsiradusios „iPhone 6“ korpuse bus padarytos taip, kad nebus matomos. Internete taip pat pasirodė „informacija“, kad „Apple“ planuoja išleisti ir „iPhone 7 Pro“ modelį, tačiau išskyrus šį pavadinimą patikimesnės ar labiau įtikinančios informacijos kas tame telefono modelyje bus įdiegta, kad padaryti jį „Pro“ nėra.

Internete šnabždamasi, kad naujas „iPhone“ modelis nors dar ir turės „Home“ mygtuką – jis nebus paspaudžiamas, o apie jo paspaudimą telefono elektroniką informuos mygtuke įdiegti specialūs „Force Touch“ jutikliai.

Kitas gandas susijęs su „iPhone 7“ jau yra seniai interneto platybėse nuskambėjęs 3,5mm audio jungties dingimas. Šiuos gandus patvirtina internete vis pasirodančios naujos, šį rudenį debiutuoti turinčio „Apple“ telefono, korpuso nuotraukos. Laužantiems galvas, kad dabar teks pirkti naujas ausines, anot gandų nešiotojų, stipriai pergyventi nereikėtų, nes šie telefonai bus komplektuojami su 3,5mm jungtį turinčiomis ausinėmis, o prie jų papildomai bus pridėtas „Lightning to 3,5mm audio“ adapteris. Panašu, kad „Apple“ mano jog technologijų pasaulis dar nėra visiškai pasiruošęs pereiti prie belaidžių sujungimų, tokių kaip Bluetooth ir, ko gero, pagrindinė to priežastis yra naudotojų poreikių nepatenkinantis akumuliatorių tarnavimo laikas.

Kokios spalvos „iPhone“ labiau norėtumėte, „senos geros“ juodos ar tamsiai mėlynos?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų