Kaip paslėpti „OS X“ meniu juostą

OS X 10.10 Yosemite

Pasirinkus galimybę automatiškai paslėpti „OS X“ meniu juostą galima šiek tiek padidinti vertikalios naudingos vietos vietos plotą ekrane.

Dabar, kai beveik visi monitoriai yra plačiaekraniai - norintys turėti šiek tiek daugiau vertikalios vietos savo kompiuterio ekrane ir naudingai išnaudoti kiekvieną ekrano tašką yra įgalinę funkciją leidžiančią paslėpti arba į šoną perkelti, pagal numatytuosius nustatymus „OS X“ vartotojo sąsajos apačioje esančią, „Dock“ juostą. Panašiai galima pasielgti ir su „OS X“ meniu. Nors ši atlaisvins ir mažesnį naudingą plotą, bet darbinio lauko išvaizdą padarys švaresnę ir mažiau blaškančią.

Norint paslėpti „OS X“ meniu juostą nereikia griebtis jokių slaptų gudrybių - „Apple“ šią galimybę yra numačiusi ir norint ją įgalinti tereikia atidaryti System Preferences aplikaciją, paspausti ant General ir varnele pažymėti Automatically hide and show the menu bar.

Automatinis meniu juostos slėpimas „OS X El Capitan“
Norintys automatiškai slėpti ir „Dock“ juostą, turėtų atidaryti System Preferences aplikaciją, paspausti ant Dock ir varnele pažymėti Automatically hide and show the Dock.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų