Kaip išjungti muziką iOS įrenginyje po tam tikro laiko tarpo

Jei mėgstate užmigti skambant muzikai, jums tikriausiai žinomas tas nemalonus jausmas, kai saldžiai užmigus tenka pabusti ir grabalioto aplinkui ieškant iPhone ar iPod, kad išjungti jame grojančią ir iš Morfėjaus karalystės jus ištraukusią muziką.

Mėgstantiems atsigulus į lovą save užliūliuoti muzikos garsais - verta žinoti, kad iOS įrenginiuose yra galimybė nurodyti po kiek laiko muzika automatiškai nustos groti.

iOS laikmačio nustatymai išjungti muzikai po nurodyto laiko tarpo.
  • Atidarykite „Clock“ aplikaciją
  • aktyvuokite „Timer“
  • pasirinkite „When Timer Ends“ ir šalia iš sąrašo nurodykite „Stop Playing“
  • nurodykite laiką po kurio norite, kad muzika išsijungtų
  • paspauskite „Set“ ekrano viršuje

Kaip naudotis: Kai norite klausytis muzikos iš iPhone, iPad ar iPod touch, ar tiesiogiai, ar per ausines ar per Bluetooth garsiakalbius bei norėtumėte, kad muzika automatiškai išsijungtų po tam tikro laiko: įjungiate muziką, nustatote aukščiau aprašytu būdu laikmatį ir mėgaujatės muzikos garsais nebijodami, kad pabusite nuo trankios „hard-rock“ laikos prasidėjusios 4 valandą ryto ar pabudę ryte rasite ar dar vis tebegrojantį, o gal jau ir visai mirtinai išsekinusį akumuliatorių telefoną.

Kelis papildomus patarimus leidžiančius iOS įrenginiais naudotis patogiau - rasite straipsnyje „Kelios gudrybės iOS įrenginių vartotojams padėsiančios greičiau rašyti ar sumažinti praleistų skambučių kiekį“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Nežinojau. Ačiū.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų