iPhone 7 bus toks plonas kaip ir iPod touch [gandai]

Tema: iPhone

Nors Apple dar nepristatė iPhone 6s, o internete jau pradeda sklandyti gandai apie tai koks bus iPhone 7.

Iki iPhone 6s ir iPhone 6s Plus pristatymo likus kelioms valandoms, gandų nešiotojai nustojo burti iš kavos tirščių tai kas greitai ir taip bus aišku. Dabar Apple pasaulio orakulai ėmėsi kaitinti aistras skleisdami gandus apie tai ką Apple, neva, pristatys dar tik po metų.

Savo pranašystėmis, ir dažnai tiksliomis, apie Apple būsimus produktus pagarsėjęs KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo teigia, kad 2016 metais Apple pristatytas iPhone 7 bus tokio plonumo kokio yra iPod touch ar iPad Air 2 - abiejų šių įrenginių storis 6,1 mm.

iPhone 6 storis yra 6,9 mm, o sekantis iPhone modelio storis, dėl naudojamo 7000 serijos aliuminio lydinio, manoma, bus storesnis nei 7 mm.

Žinoma iki iPhone 7 pristatymo dar begalės laiko ir nereikėtų šių, nors ir gerą reputaciją turinčio analitiko, žodžių priimti už gryną pinigą. Geriau sukaupkime savo dėmesį į tai, ką šiandien mums pristatys Apple. Daugelis deda daug vilčių į šiandieninį Apple renginį ir norėtųsi tikėti, kad Apple nenuvils nei laukiančių naujų iPhone, nei paruošusių išleisti pinigus naujiems Apple TV įrenginiams. O gal mus Apple nustebins ir pradžiugins „dar vienu dalyku…“?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų