Krepšininkas dėl prarasto metimų taiklumo kaltina iPhone

NBA žaidėjas Matt Bonner nėra tas, kurio vardas itin dažnai sutinkamas spaudoje, tačiau San Antonio Spurs puolėjas pradėjo šmėkščioti antraštėse po to kai savo tritaškių metimo rezultatų pablogėjimą paaiškino gana keista priežastimi.

San Antonio Spurs puolėjas Matt Bonner, kalbėdamas su Concord Monitor, savo metimų taiklumo sumažėjimą nuo 42,8% iki 32,4% paaiškino alkūnės trauma, kurios priežastis gana keista.

NBA krepšininkas Matt Bonner
NBA krepšininkas Matt Bonner.
Nuotrauka: Concord Monitor

„Pasirodęs naujas iPhone yra didesnis nei prieš tai buvęs ir man nepatogu juo naudotis. Kaskart man tekdavo siekti mygtukus įtempiant ranką labiau nei įprastai. Tai ir tapo baisių skausmų ir sugriauto sezono priežastimi“, - pasakojo komandos narių Raudonplauke Mamba pramintas žaidėjas.

Paaiškinimas įdomus, jei neatrodytų komiškas. 208 cm ūgio krepšininkui neturėtų būti labai sudėtinga pasiekti, net ir „Gargantiua ūgio“ iPhone 6 Plus, ekrano viršuje esančias piktogramas. Kita vertus, nepasiekiantiems Apple yra įdiegusi Reachability funkciją veikiančią iPhone 6 ir iPhone 6 Plus - kai porą kartų palietus (ne nuspaudus) „Home“ mygtuką, iPhone ekrano vaizdas nusileidžia ir taip net „trumpapirščiams“ tampa patogu pasiekti ekrano viršuje išdėstytus vartotojo sąsajos elementus.

Panašu, kad dėl „tenisininko alkūnės“ problemų iPhone kaltinančio krepšininko problema vis tik yra „blogame šokėjuje“, o ne įrenginyje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 10 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Na va, iphone dega, luzta, lauzo pirstus, bet vistiek visi ji perka po 3k

  2. Na tai bet kas isleides milziniskus pinigus ir gaves mazaverti daikta kaltintu ji.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų