iPhone 6s išvaizda skirsis nuo iPhone 6 [gandai]

Tema: iPhone
iPhone 6 ir iPhone 6 Plus

Šį rudenį tikimasi dviejų naujų iPhone 6s modelių pasirodymo. Kaip taisyklė „s“ modeliai išvaizda nelabai skiriasi nuo savo „ne s“ brolių, tačiau sakoma, kad šiais metais debiutuosiantys „esai“ atrodys kiek kitaip.

Macotakara surinko KGI Securities analitiko Ming-Chi Kuo, kuris garsėja gana tiksliomis Apple produktų prognozėmis, gandus į vieną vietą.

Anot Kuo, sekantys iPhone bus šiek tiek platesnis, apie 0,15mm aukštesnis bei 0,2mm storesnis. Šis sekančių iPhone modelių ūgtelėjimas gali būti susijęs su ForceTouch technologiją palaikančiais ekranais. Dabartiniai iPhone 6 yra 6,9mm storio, o iPhone 6 Plus - 7,1mm. Reikia tikėtis, kad šie padidinimai leis Apple panaikinti neskoningai ir nepraktiškai išsikišusią iPhone foto/video kamerą.

Apie tai, kad Apple sekančios kartos iPhone planuoja įdiegti Force Touch technologiją pasirodė dar vasarį ir Kuo pranašystės suteikia dar daugiau vilties, kad iPhone 6s savininkai galės valdyti savo iPhone skirtingo stiprumo paspaudimų pagalba. Šią technologiją Apple jau yra įdiegusi Apple Watch ir naujausiuose MacBook modeliuose.

Kita naujovė, kuri gali pradžiuginti naujųjų iPhone savininkus tai 7000 serijos aliuminio, kurį Apple pirmą kartą panaudojo Apple Watch, panaudojimas ir Apple telefonuose. Šis aliuminis yra 60% tvirtesnis nei daugelis aliuminio rūšių nors jo tankis tėra 1/3 nerūdijančio plieno tankio.

Kuo taip pat turi gerų žinių rožinio aukso spalvos mėgėjams - anot jo šaltinių, Apple planuoja iPhone spalvų gamą išleisdama iPhone 6s papildyti ir šia spalva. Tiesa, nėra aišku ar Apple planuoja išleisti tikro rausvo aukso, tokio pačio 18-karatų kaip vienas jos Apple Watch Edition modelių, ar tai bus tiesiog to metalo imitacija. Kalbant apie spalvas Kuo mini, kad auksinės spalvos iPhone taps labiau panašūs į geltono aukso, o „kosminės pilkos“ modeliai taps kiek tamsesni.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 8 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Uzuot Force Touch geriau Battery Force padarytu.

    Bei jei kamera bus vis dar 8 megapixeliai, na tai tada bus akivaizdus apple pasisaipymas...

  2. Na tai taip, bent jau man tai pirma telefonas, kamera, gps ir tik poto visi web ar email ir notes.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų