IBM darbuotojai galės darbe naudoti Mac kompiuterius

Apple MacBook Pro

Apple ir IBM bendradarbiavimo rezultatai kartais gali būti netikėti ir stebinantys - nuo šiol visi IBM darbuotojai galės darbui naudoti Mac kompiuterius.

Kaip griaustinis iš giedro dangaus, pernai metais nuskambėjo žinia apie Apple ir IBM bendradarbiavimą, kurio rezultatas programinė įranga skirta korporatyviniams iOS įrenginių vartotojams. Šio bendradarbiavimo rezultatų neteko ilgai laukti ir eilės korporacijų darbuotojai jau gali naudotis IBM ir Apple sukurtomis iOS aplikacijomis skirtomis pačių įvairiausių sričių ir industrijų darbuotojams.

Bendradarbiavimas nesustojo ties aplikacijų kūrimu ir dabar kompanijos nutarė dar kartą nustebinti pasaulį. Nuo šiol IBM darbuotojai galės naudoti MacBook Pro ir MacBook Air kompiuterius, kuriuose bus iš anksto įdiegtos kompiuterių tinklo apsaugos programinė įranga. Seno kirpimo darbuotojai, kurie pripratę prie Windows aplinkos - galės rinktis naujuosius kompiuterius ir su įdiegta Windows OS.

Iki metų galo IBM planuojama įdiegti apie 50 000 Mac kompiuterių.

Anksčiau IBM kompanijoje Mac kompiuterius darbui naudojo tik programuotojai. IBM korporacijoje jau naudojama apie 15 000 Mac kompiuterių. Tai geras pavyzdys, kaip bendradarbiavimas net ir konkuruojančioms įmonėms leidžia „nuleisti garą“ ir pamiršus ambicijas rinktis tai, kas rinkoje geriausia.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų