Saugokis Microsoft! Apple ir IBM išleido pirmąsias, verslui skirtas iPhone ir iPad aplikacijas

MobileFirst  Apple ir IBM aplikacijos verslui

„Apple“ ir IBM pradėjo pirmą IBM MobileFirst aplikacijų skirtų „iPad“ ir „iPhone“ raundą. Šios aplikacijos yra „Apple“ ir IBM bendradarbiavimo, skirto „stumti“ „iOS“ sprendimus į verslo bendroves, dalis.

„Apple“ teigia, kad pirmosios „MobileFirst“ aplikacijos dabar yra skirtos bankų, pardavimų, draudimo bei finansų, telekomunikacijų paslaugoms bei vyriausybėms ir oro linijoms. Aplikacijas galima pritaikyti kiekvienos įmonės, organizacijos ar paslaugos poreikiams.

MobileFirst  Apple ir IBM aplikacijos verslui - mažmeninė prekyba

Abi kompanijas šias aplikacijas traktuoja kaip svarbius mobilaus verslo valdymo įrankius. „Mes pristatėme įrankius, išmanių technologijų pagalba, verslo labirintuose suteikiančius galimybę apjungti didelius duomenų srautus su individualiais poreikiais“, — sakė vyresnysis IBM Global Business Services viceprezidentas Bridget van Kralingen.

Apie savo bendradarbiavimą „Apple“ ir IBM pranešė liepą, o rudenį buvo surengusios eilę seminarų skirtų verslo atstovus supažindinti su būsimomis galimybėmis. Tuo pačiu metu „Apple“ sakė, kad kuriama apie 100 skirtingų aplikacijų skirtų verslui, o IBM kuria verslui skirtą ir iOS pritaikytą kompiuterinių debesų paslaugą skirtą valdyti mobilius įrenginius, saugumą bei duomenų analizei.

MobileFirst  „Apple“ ir IBM aplikacijos verslui - draudimas

Jėgų su IBM apjungimas, leis „Apple“ tvirtesniais žingsniais įžengti į verslo įmonių rinką, kurioje IT departamentas nelabai palankiai žiūri į Apple dėl pastarosios negebėjimo suprasti potencialių klientų poreikių. Tuo tarpu IBM turi gana tvirtus saitus su verslo sektoriumi ir yra žinoma kaip patikimų verslo sprendimų tiekėja. IBM šis bendradarbiavimas su Apple suteiks mobilią platformą, kurios pagalba ji galės savo klientams pateikti išbaigtus sprendimus apimančius ir aparatinę dalį.

Šio bendradarbiavimo dalimi yra ir verslo lygio „AppleCare“ „iOS“ įrenginių palaikymo paslauga.

IBM sako, kad „Banorte“, „Citi“, „Air Canada“ ir „Sprint“ yra pirmųjų „MobileFirst for iOS“ klientų.

Tarp naujų, verslo sektoriui skirtų „Apple“ ir IBM „MobileFirst for iOS“ aplikacijų yra:

  • Plan Flight (kelionės ir transportas) - aplikacija išsprendžia daug oro linijų versle esančių problemų, tokių kaip kuras, leidimas pilotams matyti skrydžių grafikus, skrydžių planus, iš anksto matyti įgulos manifestus, pranešti apie nesklandumus komandoms žemėje, padės priimti sprendimus dėl kuro turint daugiau tokiems sprendimams priimti reikalingos informacijos.
  • Passenger+ (kelionės ir transportas) - aplikacija leis lėktuvo įgulai pateikti nestandartinius, asmeninius sprendimus keleiviams: kelionės atšaukimas, bilietų keitimas, bagažo informacija ir t.t.
  • Advise & Grow (bankai ir finansų rinkos) - aplikacija leis saugiai prieiti prie mažų verslo kliento duomenų, atlikti jų analizę bei to pagrindu pateikti asmeninius pasiūlymus bei saugiai atlikti tranzakcijas.
  • Trusted Advice (bankai ir finansų rinkos) leis valdyti klientų finansinius portfelius, patekti nuspėjamąją analizę net ir būnant kliento virtuvėje ar kur nors kavinėje.
  • Retention (draudimas) - suteiks agentams galimybę prieiti prie kliento duomenų, juos analizuoti, bei įvertinti riziką bei gauti išmanius pranešimus, rekomendacijas ir t.t.

Kitos aplikacijos yra: Case Advice ir Incident Aware skirtos vyriausybinėms organizacijoms, Sales Assist ir Pick & Pack mažmenininkams, Expert Tech - telekomunikacijų sektoriui.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų