Kaip atjungti telefono skambučius iPad

Kai kurie iPad ir iPhone vartotojai išblėsus galimybės skambinti ir į skambučius atsiliepti iPad įrenginiuose euforijai aptiko, kad tam tikrais atvejais tai tai būti labiau trikdanti nei naudinga galimybė.

Su OS X 10.10 Yosemite Apple pristatė Continuity paslaugą leidžiančią iPhone, iPad ir Mac kompiuterių vartotojams siųsti SMS žinutes bei atsiliepti į skambučius bei skambinti ne tik iš iPhone bet ir iš Mac kompiuterių bei iPad įrenginių. Nors ši galimybė Mac kompiuteriuose yra labai mėgstama ir bent jau aš ja naudojuosi labai dažnai, tačiau kai kurie iPhone ir iPad vartotojai, dažniausiai tie kas iPad’u dalinasi su kitais šeimos nariais, pastebėjo jog galimybė atsiliepti į skambučius iPad bei iš iPad paskambinti nėra jiems patogi ir naudinga visais gyvenimo atvejais.

Jei iPad įrenginyje norite atjungti telefono skambučių galimybę:

  • atidarykite Settings aplikaciją iPad’e
  • paspauskite ant FaceTime ir išjunkite iPhone Cellular Calls  → 
Jei nenorite, kad suskambus jūsų iPhone skambėtų ir iPad

Viskas, dabar suskambus jūsų iPhone, šeimos narys naršantis interneto platybes iPad įrenginyje nebus trikdomas jums skirto telefoninio skambučio.

Jei įsidėjus į kišenę jūsų naudojamą iPad - jis atrodo taip - neatjunginėkite skambučių jame, nes tai iPhone 6 Plus :) .

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų