Mergina žuvo kraudama iPhone vonioje

Temos: iPhone, Saugumas

24 metų rusė žuvo nuo elektros srovės, kai skaitė naujienas iPhone gulėdama vonioje.

Maskvoje butą nuomojančią Evgeniją Sviridenko mirtis ištiko gulint vonioje, kai ji skaitė rusų soc. tinklo svetainės VKontakte naujienas ir jos krautis pajungtas iPhone 4 įkrito į vonią.

Evgenija Sviridenko žuvo kraudama iPhone vonioje kai šis įkrito į vandenį. Nuotrauka: Internetas
Evgenija Sviridenko žuvo kraudama iPhone vonioje kai šis įkrito į vandenį. Nuotrauka: iš Interneto

Evgenijos kambariokei tapo smalsu, ką Evgenija taip ilgai daro vonioje ir ji ją pakvietė - šiai neatsiliepus ji atidarė vonios duris ir rado ją negyvą gulint vonioje. „Jos kūnas vis dar buvo purtomas elektros srovės. Vonios dugne gulintis iPhone vis dar veikė ir jame matėsi neseniai Evgenijos parašyta žinutė VKontakte socialiniame tinkle.

Policija tiria, kodėl nesuveikė įkroviklio apsauga, nors buvo naudojamas originalus įkroviklis.

Evgeniją mirtis ištiko praėjus vos kelioms dienoms po kitos tragedijos, kurios metu žuvo po dušu besiprausianti 16-metė iš Baškirijos respublikos pasiėmusi su savimi į vonią iPhone.

Tai nėra vieninteliai atvejai kai naudodamiesi krautis pajungtais iPhone žūva ar nukenčia žmonės, tačiau anksčiau pasitaikiusiais atvejais iPhone vartotojai naudodavo ne originalius įkroviklius.

Rugpjūtį Kinijos spauda rašė apie 18-metį studentės iš Korla žūtį. Ją negyvą namie rado jos sesuo grįžusi iš darbo ir pajutusi degėsių kvapą. Spalį spaudoje pasirodė pranešimas apie vyriškio kišenėje užsidegusį iPhone. Phillip Lechter nustatytas 2-o laipsnio nudegimas. Kai įvyko nelaimė jis lankėsi Arizonos universitete ir sako, kad jo degančias kelnes vandeniu užgesino pro šalį einantys žmonės.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. reklaminės vkontakte pasakaitės (:

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų