Microsoft atnaujino Office for Mac 2011 aplikacijų paketą (14.4.7)

Microsoft išleido savo taikomųjų aplikacijų paketo Microsoft Office for Mac 2011 atnaujinimą 14.4.7

Microsoft atnaujino Mac kompiuteriams skirto taikomųjų biuro aplikacijų paketą Microsoft Office for Mac 2011 išleisdama 14.4.7 atnaujinimo versiją. Šioje versijoje ištaisytos saugumo anksčiau buvusiose Office for Mac 2011 saugumo spragos dėl kurių, tame tarpe ir leidusi programišiams nusitaikiusiems į kompiuterį, kuriame įdiegta Microsoft Office for Mac 2011 perrašyti kompiuterio atminties turinį pakeičiant jį kenkėjišku kodu. Daugiau informacijos rasite Microsoft palaikymo svetainėje

Atnaujinimas taip pat pagerina Microsoft Office for Mac 2011 aplikacijų darbą su Microsoft SharePoint Server bei ištaiso klaidą dėl kurios dokumentai turintys nuorodas į kitus dokumentus turinčius, kurių pavadinime yra ‘[’ (atidarytų laužtinių skliaustelių) simbolis, sukurdavo neteisingą nuorodą į SharePoint Server talpyklą.

Atnaujinimą įdiegti galite atidarę bet kurią Microsoft Office for Mac 2011 paketo aplikaciją ir iš meniu pasirinkę Help > Check for Updates. Atnaujinimą taip pat galite atsisiųsti iš Microsoft svetainės kaip atskirą paletą.

Norint įdiegti atnaujinimą, kompiuteryje turi būti įdiegta Office for Mac 2011 14.1.0 ar naujesnė paketo versija.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. kada lietuviskas spelingas bus?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų