2015 metų pradžioje Apple Pay gali startuoti Jungtinėje Karalystėje

Temos: Apple, Naujienos
Apple Pay

Šiandien didelę dalį Jungtinės Karalystės gyventojų nepaprastai nudžiugino naujiena, kad Apple planuoja Apple Pay paslaugą paleisti jų šalyje.

Pradžioje, stambiausi Jungtinės Karalystės bankai į Apple Pay paslaugą žiūrėjo su nepasitikėjimu ir teigė, kad šios paslaugos pagalba Apple stengiasi užvaldyti milžinišką finansinių vartotojų duomenų bazę. Vėliau, labiau įsigilinę į Apple Pay bei patyrinėję JAV praktiką bei situaciją po Apple Pay paslaugos starto Amerikoje, didžiausių JK bankų atstovai vis tik nutarė nepraleisti progos visa galva pralenkti savo kolegas sėdinčius ant pinigų maišų kitose Europos šalyse.

Apple Pay

Gruodžio pradžioje, Apple Jungtinės Karalystės darbuotojų paieškų skyrelyje atsirado skelbimas pozicijai „Apple Pay Intern“ - buvo ieškoma žmogaus kuris užsiimtu Apple Pay paslaugos vystymu Europoje, Tolimuosiuose Rytuose, Indijoje bei Afrikoje. Jau tada tapo aišku, kad Apple planuoja Apple Pay paslaugos invaziją į senąjį žemyną. Nors Europoje Apple Pay nėra tokia revoliucinė kaip JAV, tačiau tai gerokai ir taip nesudėtingą pirkimo procesą Europoje palengvinanti paslauga.

Apple Pay tapo nepaprastai populiari paslauga JAV ir net išjudino ne tokias populiarias iki tol buvusias paslaugas kaip Google Wallet. Tarp spalio ir gruodžio mėnesių Apple Pay teko gerokai daugiau nei 1% visų atsiskaitymų negrynais pinigais JAV. Apple pasirūpino, kad nuo pirmosios Apple Pay paslaugos galiojimo dienos šią paslaugą tokie gigantai kaip Macy’s, Subway, Walgreens, McDonalds, Whole Foods, Nike ir t.t.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų