Rusai mano, kad Steve atsakingas už tai su kuo miega Tim

Temos: Apple, Naujienos

iPhone formos Steve Jobs memorialas Sankt Peterburge išardytas, nes dabartinis Apple CEO Tim Cook viešai prisipažino esąs gėjus.

Išardomas Steve Jobs skirtas, iPhone formos memorialas Sankt Peterburge (Rusija)

Kompanija „ZEFS“ finansavusi vienam iš Apple kompanijos įkūrėjui Steve Jobs skirto interaktyvaus memorialo pastatymą Sankt Peterburge (Rusija), nusprendė šį 180 cm aukščio, iPhone formos memorialą pašalinti nes dabartinis Apple CEO Tim Cook viešai prisipažino esąs gėjus.

ZEFS pirmininkas Maksim Dolgopolov Rusijos spaudai sakė, kad jo kompanija yra atsakinga už šio memorialo pašalinimą. Pagrindine tokio savo sprendimo priežastimi Dolgopolov įvardina praeitą savaitę paskelbtą dabartinio Apple vado viešą prisipažinimą, kuriame nuskambėjo Tim Cook žodžiai: „Aš didžiuojuosi būdamas gėjus ir manau, kad tai yra vienas iš geriausių dalykų, kuriuos man suteikė Dievas“.

Steve Jobs memorialas Sankt Peterburge (Rusija)

Toks ZEFS sprendimas homofobija garsėjančioje Rusijoje nėra nei netikėtas, nei kiek stebinantis. Rusai yra emocionali tauta ir dažnai sprendimus priima remdamiesi emocijomis, o ne racionaliu mąstymu.

Steve Jobs monumente įmontuotas ekrane buvo rodomi skirtingi Steve gyvenimo momentai, rašomi jo pasisakymai, o monumento galinėje pusėje esantis QR kodas nukreipdavo į svetainę, kurioje buvo galima rasti daugiau informacijos apie garsųjį Apple įkūrėją ir vadą.

Steve Jobs memorialas Sankt Peterburge (Rusija), nugarinė memorialo pusė
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų