Apple Watch turės begarsį žadintuvą

Pagrindinis Apple dizaineris Jony Ive atskleidė, kad naujasis Apple Watch turės begarsio žadintuvo funkciją.

Geltono aukso Apple Watch, RED Edition

Praeitą savaitę bendraudamas su žurnalistais San Francisko šiuolaikinio meno muziejuje Apple dizaino vadas seras Jony Ive atskleidė nemažai paslapčių susijusių su naujuoju Apple dėvimos elektronikos įrenginiu Apple Watch. Jony sakė, kad išmanaus laikrodžio kūrimas pareikalavo daug daugiau pastangų nei iPhone. Ive taip pat paminėjo, kad išmanus laikrodis turės ir išmanų žadintuvą.

„Įsivaizduokite, kad pabusti anksti ryte reikia tik jums ir nenorite pažadinti visų šeimos narių. Appe Watch leis tai padaryti, nes turi begarsio žadintuvo funkciją. Argi tai ne šaunu?“

Begarsis žadintuvas nėra jokia naujiena ar revoliucinga idėja. Tokio tipo žadintuvai naudojami Fitbit, Jawbone ir Peeble. Už begarsį žadinimą atsakingas vibracijas sukeliantis „Taptic Engine“ jutiklis. Tiesa, nelabai aiškus šios funkcijos naudingumas, nes neseniai Tim Cook pasakė, kad Apple Watch teks krauti kasnakt. Tim Cook kalbėdamas apie Apple Watch minėjo, kad kompanija kol kas nėra patenkinta baterijos tarnavimo laiku. Nieko nuostabaus, nes šiame mažame įrenginyje begalė įvairiausių naujovių ir jutiklių tame tarpe ir MagSafre ir indukcinio įrenginio įkrovimo simbiozė.

Apple vadas žadėjo paskelbti daugiau naujovių apie Apple Watch iš karto po to, kai tik bus paskelbta tiksli šio įrenginio debiuto data.

Savo video pranešime, skirtame Apple darbuotojams, Apple mažmeninės prekybos prezidentė Angela Ahrendts darbuotojus informavo, kad „Apple Watch pasirodys sekančių metų pavasarį“, kas yra kiek tikslesnė data nei anksčiau Apple pranešta „sekančių metų pradžioje“, tačiau vėlesnė nei buvo tikėtasi.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų