Naujas Microsoft žingsnis internetinių debesų kare

Kompanijoms kaunantis dėl vartotojų internetinės debesijos kovose, Microsoft žengė įdomų žingsnį pasiūlydama savo neribotą OneDrive saugyklos talpą tam tikrai savo vartotojų kategorijai.

Microsoft pralošianti mobilių įrenginių kovas nenuleidžia rankų ir stiprina savo pozicijas ten, kur ji iš tiesų turi nemažą įdirbį. Neseniai savo OneDrive paslaugos vartotojų nemokamų saugyklų talpas padidinusi iki 15GB, šiandien Microsoft paskelbė, kad visiems Office 365 (Home, Personal ir University) prenumeratoriams nemokamai suteiks neribotą virtos kiekį savo OneDrive duomenų saugykloje. Taigi dabar kiekvienas mokantis 23,99 Lt/mėn. arba turintis mamų ūkio licenciją leidžiančią Office 365 naudoti 5 asmeniniuose arba Mac kompiuteriuose ir mokantis 33,99 Lt/mėn. gali turėti nemokamą ir neribotą kompiuterinių duomenų saugyklą kurioje saugomus duomenų gali pasiekti iš Mac, PC ar iPhone ir iPad skirtas aplikacijas.

Microsoft Office 365 prenumeratoriams šią naują galimybę pradėjo taikyti jau nuo šiandien ir taikys juos palaipsniui, tad nepradėkite panikuoti jei pas jus dar vis ribotas vietos kiekis. Jei norite būti pirmųjų, kuriems suteikta neribota OneDrive disko vieta, sąraše - spauskite ant šios nuorodos ir registruokitės.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų