Microsoft planuoja nutraukti Surface planšetinių kompiuterių gamybą (gandai)

Tema: Microsoft

Microsoft dabar bando įtikinti, kad sekantis jūsų kompiuteris neturi būti iPad ar MacBook Air, ar joks kitas nešiojamas kompiuteris, nes jai pačiai nelabai sekasi su kompiuterinės technikos gamyba.

Pasirodė gandų, kad Microsoft planuoja nutraukti savo planšetinių kompiuterių Surface gamybą, nes jos Surface Pro 3 paklausa nėra tokia kokios tikėtasi.

Su kompiuterinės technikos gamyba Microsoft visada sekėsi ne itin gerai. Jos Zune ir Zune Marketplace susimovė, Windows Phone niekaip neišpopuliarėja ir velkasi uodegoje, Xbox One paklausa taip pat sumažėjo, o pirmos ir antros kartos Surface planšetinių kompiuterių verslas jai atnešė apie 1,7 mlrd. JAV$ nuostolius.

Digitimes šaltinių duomenimis, Surface Pro 3 negali konkuruoti rinkoje ir parduotų šių planšetinių kompiuterių kiekis gali nesiekti ir milijono. Tai, kad Microsoft planuoja šių planšetinių kompiuterių gamybos pabaigą leidžia manyti ir tai, kad ji nesistengia toliau jo vystyti.

Kita vertus Digitimes nėra labiausiai patikimas šaltinis kai kalbama apie jos šaltinius iš tiekimų srities ir kompanija gali klysti dėl tokių Microsoft planų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų