Visi iPhone 6 gandai vienoje vietoje

Tema: iPhone

Tai, kad rugsėjo mėnesį Apple išleis bent vieną naują iPhone modelį nekelia abejonių, tačiau kaip įprastai Apple akylai saugo savo paslaptis susijusias su naujais produktais ir žinias apie juos tenka rankioti iš įvairių, daugiau ir mažiau patikimų šaltinių.

Šiais metais, kaip ir ankstesniais netrūksta gandų apie tai koks bus naujasis iPhone modelis ir kokiomis technologijomis jį apginkluos Apple. Tiesa, ne visi gandų skleidėjai vienodai sutaria dėl vienų ar kitų funkcijų buvimo naujame, rudenį pasirodysiančiame iPhone 6.

Prancūzų Nowhereelse nutarė surinkti visus populiariausius su iPhone 6 susijusius gandus į vieną vietą ir atvaizduoti tai grafiniu, dalimis išrinkto iPhone principu.

Mažiausiai ginčių kyla dėl 4,7" iPhone 6 modelio pasirodymo ir 100% gandonešių mano, kad Apple išleis telefoną su būtent tokio dydžio ekranu. Išskyrus kelis abejojančius, didelė dalis gandų skleidėjų sutaria ir dėl to, kad naujasis iPhone bus plonesnis ir jo korpusas primins iPod touch dizainą. Dėl to, kad bus naudojamas patobulintas TouchID jutiklis neabejoja 85%, dėl RAM padidinimo sutaria 80%, o dėl 1704x960 skiriamosios iPhone 6 ekrano gebos pritariamai galvomis linguoja 75% „ekspertų“.

Iš mažiausiai tikėtinų dalykų naujame iPhone 6 yra šviečiantis telefono nugarėlėje esantis Apple logotipas (10%). Dėl to, kad iPhone 6 turės belaidžio akumuliatoriaus įkrovimo galimybę bei to, kad paspaudus ekraną bus perduodamas juntamas signalas pritaria tik ketvirtadalis žinovų. Kiek didesnė tikimybė yra išvysti iPhone 6 modelį ir su 128GB „disku“ (40%) bei ilgiau gebančiu sekinimą atlaikyti akumuliatoriumi (45%).

iPhone 6 gandų rinkinys. Šaltinis: Nowhereelse
Šaltinis: Nowhereelse
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Jei nepridės RAM, tai bus pravalas.

  2. Kodel pravalas ? juk vis tiek greiciau veikia nei kiti telefonai su daugiau RAM :)

    • Na jei kalbant apie iPad air ir iPhone 5S, kurie su 64bit OS, tai 1GB RAM yra labai labai mažai. Vien Safari naršyklė su dviems, trims svetainėmis suryja daugiau nei pusę available RAM. Tuo labiau jei Apple žada multi window multitasking'ą ant iPad, tai tas 1GB RAM...naujesnėse OS versijose prideda daugiau galimybių, funkcijų, tai ir RAM suvartojimas didesnis, o kur dar 3rd party aplikacijos su prasta optimizacija. Vien 64bit OS suryja apie 15-20% daugiau RAM, nei 32bit OS. Tuo labiau iOS'e nėra naudojamas Memory swap. Ir šiaip jau 2014 metai, 1GB RAM seniai turėtų būt pamirštas, taipogi ir papildomas 1GB RAM, ten centus kainuos gamyboje... ;)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų