iPhone 6 gali pasirodyti vėliau nei tikimasi

Tema: iPhone 6

Tikimasi, kad Apple naujuosius iPhone 6 išleis šį rudenį, tačiau naujausioje su iPhone 6 susijusioje informacijoje teigiama, kad tai gali nutikti mėnesiu vėliau nei tikimasi.

Remiantis vieno, neįvardinto šaltinio informacija, kuris teigia „susipažinęs su situacija“ ir tariamai dalyvavo Apple mažmeninės prekybos parduotuvių darbuotojų susitikime teigiama, kad iPhone 6 prekyba gali būti pradėta spalio 14 dieną. Iki šio buvo tikimasi, kad iPhone 6 prekybą Apple pradės rugsėjo pradžioje.

Tariamame Apple mažmeninės prekybos darbuotojų susitikime Apple parduotuvės vadovas minėjo, kad spalio 14 yra svarbi diena Apple ir šią dieną prasidės nepaprastai didelį krūvį parduotuvės darbuotojams atnešiantis mėnuo.

Spalio mėnesį taip pat tikimasi ir OS X Yosemite, naujų Mac kompiuterių, iPad’ų pasirodymo. Kai kurie šaltiniai teigia, kad maždaug tokiu pat metu turėtų pasirodyti ir Apple iWatch/iTime.

Reikia paminėti, kad spalio 14 yra antradienis, o naujus iPhone Apple paprastai išleidžia penktadieniais. Taip pat niekada iki šiol dar nėra buvę tokio didelio laiko tarpo skirtumo tarp naujų iPhone paskelbimų, todėl ši informacija gali būti ir netikra arba nesusijusi su iPhone.

Gandonešiai taip pat pradėjo šnabždesius apie tai, kad naujasis iPhone 6 neturės safyro ekrano, nes nėra pakankamai safyro kristalų Apple poreikiams patenkinti. Gali būti, kad safyro kristalų ekraną turės tik brangesni, pvz. 128GB talpos iPhone 6.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų