iPhone 6 dar nėra, bet užtat jau yra paskelbta prekyba 24 karatų auksiniu iPhone 6

Kol Tim Cook visomis išgalėmis saugo po poros mėnesių pasirodysiančio iPhone 6 paslaptis ir apie jo parametrus tegalima spėlioti, prabangaus dizaino ir aksesuarų kompanija Brikk jau dabar priima išankstinius užsakymus savo ekstravagantiškam Apple iPhone 6.

Brikk geltono, rūžavo aukso ir platininis iPhone 6
Brikk geltono, rūžavo aukso ir platininis iPhone 6

Pirmadienį Brikk paskelbė, kad pasiūlys 14 prabangių iPhone 6 versijų, tame tarpe 24 karatų geltono aukso, 24 karatų rausvo aukso ir platininius 4,7" 128GB iPhone 6. Blizgučiais besižavintys gali užsisakyti ir iPhone 6 versijas, kuriuose bus daugiau nei karato baltais deimantais papuoštas telefono nugarėlėje esantis Apple logo.

Panašu, kad Brikk tai daro savarankiškai ir neturi Apple palaiminimo, nes vargu ar iPhone gamintoja pritartų tokiam kompanijos žingsniui dar iki jai pačiai paskelbiant šį produktą. Apie tai byloja ir Brikk svetainėje esantis užrašas įspėjantis, kad iPhone vaizdas rodomas paveiksliuke bei minimos specifikacijos gali keistis po to kai Apple viešai pristatys savo iPhone 6.

Norėdami iš anksto užsisakyti Brikk išdabintus iPhone 6, kurių kaina svyruoja nuo 4 495 JAV$ iki 8 395 JAV$ reikės papildomai palikti 500 JAV$ depozitą, kurio net ir persigalvoję atsiimti negalėsite. Brikk žada, kad iPhone bus išsiųsti pirkėjams praėjus 3–4 savaitėms po to, kai Apple pradės oficialiai prekiauti iPhone 6. Brikk taip pat šiems iPhone suteiks savo 1-erių metų garantiją, kas yra gerai kadangi taip modifikuodama iPhone 6 ji pažeis Apple garantines sąlygas ir Apple tokio telefono nepripažins kaip garantinio.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų