Apple paminėjo dar nepaskelbtą mid–2014 „Mac mini“

Savo Boot Camp suderinamumo dokumente paskelbtame pirmadienį Apple paminėjo dar nepaskelbtą „mid 2014 Mac mini“ kompiuterį kas leidžia manyti, kad kompanija planuoja ar planavo tokį išleisti.

Apple turi savo kompiuterių atnaujinimo ciklą ir periodiškai juos atnaujina, tačiau Mac mini kompiuteris paskutinį kartą atnaujintas buvo 2012 metų spalį, kai Apple atnaujino jame iki tol naudotą Ivy Bridge procesorių.

Palaikymo dokumente, kuriame vardinami Mac kompiuteriai ir jų, per Apple Boot Camp palaikomos Windows versijos, paminėtas dar nepaskelbtas 2014 metų vidurio Mac mini kompiuteris anot dokumento palaikantis 64-bitų Windows 8 ir Windows 7 versijas.

Per klaidą Apple Boot Camp palaikymo dokumente atsiradęs 2014 metų vidurio Mac mini kompiuteris.

Naujausia Boot Camp 5 versija (5.1.5640) reikalauja, kad kompiuteris būtų išleistas ne anksčiau nei 2013 metų pradžioje. Reikia paminėti, kad Boot Camp 5.1.5621 palaiko Mac’us išleistus iki 2011 metų ir iš dokumento nėra aišku kurią Boot Camp versiją Apple rekomenduoja naudoti su 2014 metų Mac mini.

Nors iš Boot Camp suderinamumo dokumento galima būtų spręsti, kad Apple ruošia Mac mini atnaujinimą, tačiau tai gali būti ir į dokumentą įsivėlusi klaida atnaujinant ką tik išleisto MacBook Pro Retina kompiuterio įrašus lentelėje, nes dabar šis įrašas jau panaikintas.

Radęs savo niša tarp vartotojų Mac mini paskutiniu metu pradėjo savo pozicijas užleisti iMac, Mac Pro ir MacBook serijos kompiuteriams. Skaitant interneto forumus galima daryti išvadą, kad poreikis Mac mini kompiuteriams vis dar yra.

Trumpam, tame pačiame puslapyje šmėstelėjo ir dar vienas „mistinis“ Apple kompiuteris - 27" 2014 metų vidurio iMac.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų