Naujausi iPhone 6 ir iOS 8 gandai

Temos: Apple, iOS, iPhone

Jei apie 4,7" iPhone 6 žinome jau gana nemažai, tai apie mistinį 5,5" iPhone 6s („s“ raidė matyt gali būti panaudota su mintimi apie „surfboard“ - banglentė, nes jis bus panašaus dydžio) žinome gana nedaug.

4,7" iPhone 6 ir 5,5" iPhone 6s

iPhone 6

Prancūzų nowhereelse.fr praneša, kad 5,5“ iPhone 6s bus 157x81x7mm dydžio ir savo parametrais priartės prie iPad mini. Tiems kas neskaitė priminsiu, kad 4,7” iPhone 6 dydis planuojamas 138x67x7mm. Nežiūrint to, kad didesni įrenginio gabaritai leidžia jį pagaminti plonesniu, tačiau prancūzai skelbia kad jis bus tokio pačio storio - 7mm, kaip ir jo mažesnis brolis. Greičiausiai taip nutarta pasielgti, nes per plonas įrenginys gali būti per trapus, nepatogus laikyti, o išsaugojus jo storį galima patalpinti galingesnį akumuliatorių leisiantį monstriško dydžio ekraną turinčiu iPhone naudotis ilgiau.

iOS 8

Naujausi gandų nešiotojai praneša, kad numanomas Beats įsigijimas susijęs su Apple noru daryti dar didesnę įtaką muzikos industrijai ir patenkinti savo reiklių vartotojų poreikius.

Anot gandų iOS 8, Music aplikacija leis klausytis aukštesnės kokybės muzikos failų ir tai porina japonų žiniaraščio Macotakara gandams teigiantiems, kad Apple išleis naujas „In-Ear“ ausines, kurių parametrai leis klausytis aukštos kokybės muzikos. Kalbant apie ausines sakoma, kad jose bus naudojamas specialus, aukštos kokybės audio palaikantis, laidas, o standartinę ausinių jungtį pakeis Apple „Lightning“ jungtis.

Jei gandai apie aukštesnės kokybės muzikinius failus tiesa, reikia tikėtis Jimmy Iovine ir Dr. Dre pamatyti ant scenos Apple WWDC 2014 metu.

Viename paskutinių su iOS 8 susijusių gandų kalbama, kad iPad vartotojai iOS 8 turės galimybę ekrane matyti dvi aplikacijas vienu metu. Matyt tai bus realizuota panašiai, kaip ir Microsoft Surface įrenginiuose, kuriuose dviejų aplikacijų langai „ekrano perskyrimo“ būdu gali būti ekrane vienas šalia kito.

Galimybę vienu metu ekrane matyti dviejų aplikacijų informaciją Microsoft ne kartą yra panaudojusi savo Surface reklaminių kampanijų metu, paminėdama ją kaip vieną iš jos įrenginio pranašumų prieš iPad.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Įdomu, kodėl iPhone 6 visur atvaizduojamas tik su vienu LED, negi jie nuo dual LED pereis vėl prie single. Gaila, kad taip išdidins ekraną, teks pasilikti 5S. Kas dėl iOS8, tai tik keletą dalykų pasigendu. 1. Lietuvių kalbos 2. Failų sistemos, pvz: Finder, šioje aplikacijoje būtų atvaizduojami visi .doc, .pdf ir t.t. failai, net ir iš 3rd party aplikacijų ir kad būtų galima patogiau juos prisegti prie el. pašto, nes šiuo metu labai nepatogi el. pašto aplikacija.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų