iOS skirtos naujos Google Drive aplikacijos funkcionalumas sumažėjo

Neseniai išleidusi atskiras Docs ir Sheets aplikacijas skirtas dokumentų tvarkymui savo debesyje, Google atnaujino ir Google Drive aplikaciją, bet yra gera ir bloga su Drive aplikacija susijusios naujienos.

Gera naujiena ta, kad atnaujintoje Google Drive aplikacijoje atsirado galimybė dokumentus apsaugoti 4-ų skaičių kodu.

Bloga naujiena: atnaujintoje Google Drive aplikacijos versijoje Google panaikino galimybę redaguoti dokumentus, grąžindama ją į tą būseną kokioje buvo ši aplikacija kai tik pasirodė App Store.

Paspaudus pieštuko piktogramą Google Drive aplikacijoje, pasirodo informacinė juosta su klausimu „Trying to edit?“ ir tada pasirodo ekranas, kuriame siūloma atsisiųsti ir įdiegti naujas Google Docs aplikacijas.

Matyt laikas nustoti pasitikėti kai kuriais aplikacijų kūrėjais tikintis, kad išleisdami atnaujintą aplikacijos versiją, kurioje bus sumažintas jos funkcionalumas jie apie tai įspės.

Jei kuriate ir redaguojate dokumentus Google debesyje naudodami savo iOS įrenginį, matyt geresnis sprendimas būtų neatnaujinti Google Drive aplikacijos idant nepradėti naudoti 3 skirtingų aplikacijų tam, su kuo puikiai gali susidoroti viena.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų