Android ir iOS vartotojai galės tarpusavyje susikibti virtualioje kovoje

Temos: Android, Google, iOS

Rusijos agresijos veiksmų paveikta Google taip pat nusprendė, kad atėjo kritinis momentas, kada nepavykus įrodyti, kad Android operacinė sistema geresnė už iOS, galima pradėti kovos veiksmus ir pabandyti „įrodyti teisybę“ pasinaudojant vartotojų kiekio persvara. Juokauju, žinoma :)

Google paskelbė, kad atliko „Google Play Games SDK“ pakeitimus ir dabar programuotojams kuriantiems žaidimus Android platformai bus lengviau padaryti tuos žaidimus sąveikaujančius su jų internetinėmis ir iOS versijomis. Tai tapo įmanoma atnaujinus Unity įskiepį.

Žaidimams skirtas Google centras taps suderinamas su iOS „Game Center“: bus galima siųsti pakvietimus į daugiau nei vieną žaidėją palaikančius žaidimus, bei bus palaikomi asinchroniniai bei sinchroniniai kelių žaidėjų režimai. Taip pat bendros taps ir abiejų platformų vartotojų pasiekimų rezultatų lentelės. Žaidėjai, nepriklausomai nuo jų naudojamos platformos galės vieni kitiems siųsti dovanas.

SDK yra ir daugiau pakeitimų, tačiau tokios galimybės kaip matyti žaidėjų skaičių, jų pasiekimus ir kitą išsamią žaidimų vartotojų statistiką labiau liečia programų kūrėjus.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų