Šventės atskleidė baisią Google paslaptį: Androidai naudojami kaip kvailafonai

Temos: Android, Google

Prieš Naujuosius metus visame pasaulyje vyksta masiniai išpardavimai ir dovanų pirkimai. Pradedant juoduoju sekmadieniu JAV ir baigiant Naujaisiais metais. Žvelgiant į šios pirkimų psichozės statistinius duomenis aiškiai išsiskiria iPhone ir iPad dominavimas perkant Internetu.

Šis fenomenas gana keistas turint omenyje, kad apie 80% (kai kurių apžvalgų duomenimis) vartotojų naudoja Android operacinės sistemos pagrindu veikiančius telefonus.

Google Android vartotojai lenkia Apple iOS daugelyje sričių, tačiau Apple įrenginių vartotojai yra tie, kurie vertingiausi prekybininkams, nes jie išleidžia daugiausiai. Naudojantis iOS įrenginiais JAV prekių nupirkta penkis kartus daugiau nei iš Android. IBM statistiniais duomenimis iOS vartotojai vienam pirkiniui vidutiniškai išleido 93,94 JAV$, o Android vartotojai 48,10 JAV$.

Kas ne taip su Android vartotojais?

Atrodo, kad pastarieji susikišo rankas po sėdimosiomis ir stipriai jas prispaudė savo kūnu. Jų telefonai nė kiek nesilpnesni nei iPhone, jie net mėgsta pasipuikuoti, kad jų įrenginiai visokie …esni ir nepraleidžia progos pasigirti monstriškais savo įrenginių ekranais, kuriuose anot jų viskas geriau. Tačiau, panašu, kad tai tėra tušti žodžiai ir nei tie įrenginiai veikia geriau, nei tie ekranai rodo ryškiau, nes Android vartotojai nieko su jais nedaro, bent jau finansiškai. O gal čia atsiskleidžia dar viena Google bėda ir nesvarbu kaip garsiai Googlietis Eric Schmidt bešauktų, kad Android įrenginiai yra saugesni už iPhone, Android vartotojų tai neįtikina ir jie nenori savo kreditinių kortelių informacijos pateikti naudojantis šiais elektroninės konditerijos fabriko gaminiais?

Business Insider šį klausimą uždavė Google, bet panašu, kad pastaroji tik skėsčioja rankomis nuleidusi akis į savo šokoladu apdrabstytas kojines ir negali dorai argumentuoti šios situacijos.

Į šį klausimą savo nuomonę išsakė Simon Khalaf, vienos didesnių reklamos mobiliuose įrenginiuose kompanijos „Flurry“ vadovas:

Android įrenginiai yra paprasčiausi kvailafonų pakaitalai ir jais taip ir naudojamasi. Nežiūrint į po pirštais esančias galimybes, Android vartotojai savo telefonus naudoja skambinimui, žinučių rašymui ir Bejeweled žaidimui. Jie neperka.

„Mūsų stebėjimų duomenys rodo, kad vienas Android vartotojas yra vertas ketvirtadalio iOS vartotojo ir šiuos mūsų pastebėjimus patvirtina IBM bei kitų kompanijų statistiniai duomenys“, - sako Flury CEO Simon Khalaf.

Tai yra viena iš priežasčių kodėl Apple nepanikuoja dėl didėjančio Android vartotojų skaičiaus. Android vartotojai nėra naudą nešantys vartotojai aplikacijų kūrėjams, o pastarieji nori būti ten kur atsiperka jų laikas - iOS aplinkoje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų