Sniegas Apple atsieis pusę milijono

Tema: Apple

Be perstojo krentantis sniegas JAV tapo pačios garsiausios Apple Store, esančios Niujorko 5-tojoje aveniu, apgadinimo priežastimi. Viena iš stiklinio kubo plokščių puošusių įėjimą į garsiausią pasaulyje Apple mažmeninės prekybos parduotuvę buvo sudaužyta nerangaus sniego valymo automobilio vairuotojo manevro metu.

Nors atrodytų nieko ypatingo tame stiklo gabale nėra, bet kiekvienas iš dviejų dešimčių kubo fragmentų kainuoja 445 000 JAV dolerius ir parduotuvės remontą padaro brangiu malonumu.

Apple Store 5 ave NY sniego valymo automobilio suskaldytas pusės milijono dolerių vertės stiklas

Be materialinės žalos buvo apgadintas ir Niujorko Apple Store veidas, kuris yra labiausiai fotografuojamų objektų sąraše. Dabar vietoje didingos dešimties metrų aukščio stiklo konstrukcijos su šviečiančiu atkąstu obuoliu turistai ir parduotuvės lankytojai fotografuoja voratinkliu sutrūkinėjusį vieną garsiojo stiklo kubo segmentą.

Įvykio metu niekas nenukentėjo, o Apple tvirtina, kad tai neturės jokios įtakos parduotuvės darbui ir nors apgadinta sniego valymo mašinos - garsiausia Apple Store atidaryta lankytojams.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų