Paverskite savo iPhone termine grobuonies stebėjimo kamera

Prisipažinkite, kad visada norėjote vaikščioti po mišką kaip Arnold Schwarzenegger ginkluotas terminio matymo kamera… ir dabar tai tapo įmanoma.

Nors ir be didelės „patrankos“ tokios kokia Arnold’as medžiojo gruobuonį, tačiau visiškoje tamsoje matyti tai kas skleidžia šilumą daug geriau nei nematyti nieko.

FlirOne

Flir One pristatė naują iPhone rėmą, kuris jūsų iPhone 5 ar iPhone 5s pavers termine kamera leidžiančia matyti visiškoje tamsoje, dūmuose ar rūke, stebėti nematomus šilumos šaltinius ir pritaikymų tam gali būti daug ir įvairių nuo juodos katės juodame kambaryje aptikimo iki laidų, kurie kaista.

Flir One gali aptikti šilumos šaltinį esantį net už 100 metrų ir yra tiek jautri, kad gali susekti net pėdos atspaudą ant kilimo po to kai žmogus nuo jo nužengė. Papildomai, be šių super galių Flir One turi bateriją, kuri taps papildomu energijos šaltiniu jūsų iPhone suteikdama jam dar 50% išgyvenimo laiko.

Štai kaip atrodo Flir One vaizdas ekrane.

FlirOne terimės kameros vaizdas
FlirOne terimės kameros vaizdas
FlirOne terimės kameros vaizdas
FlirOne terimės kameros vaizdas

Daugiau paveiksliukų ir video rasite Flir One galerijoje

Dabar šis iPhine rėmelis yra išleistas tik iPhone 5 ir iPhone 5s, tačiau gamintojas žada juo apginkluoti ir Android savininkus. Šio „ginklo“ dar nėra pardavime, bet jau galima užpildyti išankstinį užsakymą. Flor One kaina 350 JAV$, nors tai gali pasirodyti nemaži pinigai, tačiau tokie įrenginiai paprastai kainuoja gerokai brangiau.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. bet tai galerijoje yra ir ne su šiuo aparatu darytų nuotraukų... arba nė viena jų darytos ne su juo... nes va koks tekstas apačioje: Thermal images shown are for illustration purposes only, and may not have been taken by the camera series depicted.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų