iPhone 4 buvo populiariausias padėvėtas telefonas 2013 metais

iPhone 4, 2013 metais buvo populiariausias parduodamų padėvėtų telefonų tarpe.

iPhone išsaugo ne tik savo išvaizdą, bet ir vertę, jie puikiai tarnauja ir jų keisti dažnai kaip kokių Android plastmasiukų nereikia. Didžioji dauguma iPhone vartotojų sekantį telefoną taip pat renkasi iPhone. Pasirodžius iPhone 5s ir iPhone 5c modeliams , kai kurie 2010 metų vasarą pasirodžiusių iPhone 4 savininkai nutarė pakeisti turimą senesnį modelį į naujesnį, kol šio daugiau nei trijų metų senumo telefono vertė rinkoje dar pakankamai aukšta. Kitas rodiklis paskatinęs senesnių iPhone modelių savininkus parduoti savo senukus ir įsigyti naujus telefonus buvo padidėjusi talpa naujuosiuose iPhone modeliuose.

comparemymobile.com duomenimis, tarp labiausiai populiarių iPhone 4 modelių buvo 16GB talpos. 8,98 procento visų parduodamų padėvėtų telefonų buvo būtent 16Gb iPhone 4 modeliai, o prieš metų pabaigą prekyba jais dar labiau pagyvėjo ir pasiekė 9,82 procento. iPhone 4S (16GB), iPhone 3GS (16GB) ir iPhone 4 (8GB) taip pat patenka į populiariausių 10-tuką.

Antroje ir trečioje vietoje Samsung Galaxy S3 ir Galaxy S2 modeliai. Samsung užimamnt antrąją vietą naudotų telefonų pardavimuose, trečiojoje vietoje BlackBerry, kurios parduodami telefonai sudarė 15,3 procento.

Tačiau BlackBerry Z10, kurio vertė 2013 metų sausį buvo apie 1300 litų, gruodžio mėnesį vidutiniškai tekainavo 400 litų. Samsung Galaxy S4 kaina, per tą patį laikotarpį, vidutiniškai smuktelėjo 650 litų.

Brangiausiai parduodamas buvo BlackBerry Porsche dizaino P9981 telefonas, jo kaina 2060 litų ir BlackBerry telefonai buvo labiausiai vertę išsaugoję telefonai. Antroje vietoje Apple su 2004 litais ir trečioje Smasung su 1690 litų. Motorola savininkams visiškai nėra ko džiaugtis nes jų telefonų aukščiausia pardavimo kaina buvo vos 630 litų.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų