Apple pasaulinės AIDS dienos proga nudažė savo logo raudonai

Temos: Apple, Naujienos
Apple Store 5oji aveniu, Niujorkas. Nuotrauka: Apple
Apple Store 5-ojoje aveniu Niujorke.
Nuotrauka: Apple

Apple CEO Tim Cook savo Twitter paskyroje paskelbė žinutę: „Pažymėdami pasaulinę AIDS dieną, mes nudažome Apple logo raudonai. Kartu mes galime pasiekti kartos be AIDS“.

2011 metais Apple Store darbuotojai pradėjo reklamuoti (RED) produktus, už kuriuos dalį gautų pinigų Apple skiria globaliam kovai su AIDS Afrikoje fondui.

Product(RED) pažymėtus gaminius, palaikydami U2 dainininko Bono ir Bobby Shriver iniciatyvą, Apple pradėjo pardavinėti 2006 metais. Bono yra padėkojęs Steve Jobs už palaikymą ir minėjo, kad Apple yra didžiausias aukotojas globaliam kovos su AIDS Afrikoje fondui ir, kad Apple prisijungimas prie programos padrąsino ir kitas kompanijas taip elgtis.

Kompanijos logo dažyti raudonai Apple pradėjo pernai. Apple taip pat iš savo svetainėse duoda nuorodas į JoinRed.com taip stengdamasi atkreipti dėmesį į fondo veiklą.

Lapkričio mėnesį Apple dizaineris Jony Ive bendradarbiaudamas su industriniu dizaineriu Marc Newson sukūrė seriją produktų, kurie buvo parduodami Sothbey’s aukcione, o daugiau nei 12 milijonų JAV dolerių gautų už tuos produktus buvo skirti fondui kovojančiam su AIDS ir maliarija.

Apple Store Honkongas. Nuotrauka: Apple
Apple Store Honkonge.
Nuotrauka: Apple
Apple Store Londonas. Nuotrauka: Apple
Apple Store Londone.
Nuotrauka: Apple
Apple Store Sidnėjus. Nuotrauka: Apple
Apple Store Sidnėjuje.
Nuotrauka: Apple
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų