Apple kuria išlenkto stiklo iPhone dideliu ekranu (gandai)

Tema: iPhone

Apple išleidus naujuosius iPhone 5s ir iPhone 5c nurimo su jais susijusios aistros, tačiau tai nereiškia, kad nebėra su sekančiais Apple iPhone susijusių gandų.

Tim Culpan iš Bloomberg praneša, kad iš patikimų šaltinių sužinojo jog Apple kuria naujo dizaino lenkto stiklo iPhone su didesniu ekranu ir testuoja paspaudimams jautrius jutiklius gebančiais reaguoti į skirtingo stiprumo paspaudimus.

Anot Bloomerg, Apple planuoja išleisti du skirtingus iPhone modelius, vienas 4,7“, o kitą 5,5” ekranais ir tas pats paslaptingas, patikimas Bloomberg šaltinis sako, kad telefonai turėtų debiutuoti sekančių metų trečiame ketvirtyje.

Šiais metais Apple, pristatydama iPhone 5s ir iPhone 5c, sulaužė savo tradicijas kasmet pristatyti tik po vieną naują iPhone modelį. Todėl, jei sekančiais metais Apple pristatys vėl du, tai nebus toks didelis netikėtumas, kaip kad iPhone, kurių ekranų dydis ar forma gali priminti Samsung Galaxy Note 3.

Apple tęsia paspaudimui jautrių jutiklių testavimo darbus, tačiau sprendžiant iš darbų stadijos, panašu, kad šie jutikliai dar nebus panaudoti sekančiuose iPhone modeliuose.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Niekaip negaliu sugalvoti, kokie pliusai lenktu telefonu?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų