Paerzinkite draugus iMessages pagalba

Jei dažnai naudojate iMessage, greičiausiai, pastebėjote, kad kai pašnekovas rašo jums žinutę, ekrane tai matosi rodant animuotą piktogramą ir daugeliu atveju paprasčiausiai laukiame kol jis/ji baigs ją rašyti. Jūsų iMessages pašnekovas būtent toks - galite išbandyti jo kantrybę. :devil:

Jei viduryje pokalbio (šis metodas nelabai tiks pokalbio pradžioje) nutarsite savo iMessage pašnekovą paerzinti galite nusiųsti jam animuotą paveiksliuką, kuris iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti taip lyg jūs rašytumėte žinutę.

Kaip tai padaryti:

  • Išsaugokite žemiau esantį paveiksliuką iOS įrenginio „Camera Roll“ paspausdami ant jo ir palaikydami paspaudę. Kai pasirodys galimos parinktys - pasirinkite Save Image. Jei tai norite padaryti Mac kompiuteryje - paspauskite ant paveiksliuko dešinį pelės klavišą ir iš atsidariusio meniu pasirinkite: Save Image to “Downloads” arba Save Image As…
    →  ←
  • Atidarykite Messages aplikacijos pokalbio langą, paspauskite ant fotoaparato piktogramos ir pasirinkite paveiksliuką kurį ką tik išsaugojote. Atminkite, kad geriausiai tai padaryti jau pradėtame pokalbyje, nes jei tokia žinutė bus pirmoji, pašnekovui ji gali nepasirodyti tokia „gluminanti“, nors įžvalgesni gali ir „pastebėti“ klastą. o:)

Smagaus iMessages bendravimo ;)

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. aš kažko nesuprantu: kada Messages aplikacija tampa iMessages ?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų