iOS išlieka geidžiamiausia platforma verslo aplikacijoms

Nežiūrint to, kad Android dominuoja pasaulyje išmaniųjų telefonų populiarume, visame pasaulyje verslo organizacijos mano, kad iOS yra pati svarbiausia platforma.

Appcelerator apklausė 804 kompanijas visame pasaulyje domėdamasi jų reakcija į mobilių įrenginių populiarumo augimą verslo ir privačiame sektoriuose. Šiomis dienomis verslas jau nebegali sau leisti ignoruoti mobilios įrangos paplitimo ir apklausa rodo, kad dauguma kompanijų tai suvokia. Dauguma kompanijų ne tik siūlo aplikacijas savo klientams, bet daug jų taip pat planuoja kurti aplikacijas, kurios padėtų jų darbuotojams būti produktyvesniais kai pastarieji keliauja.

iOS išlieka geidžiamiausia platforma verslo aplikacijoms. Šaltinis: Appcelerator

Apklausa taip pat parodo, kurios platformos verslo pasaulyje laikomos svarbiausiomis. Nežiūrint Android dominavimo, iOS išlieka svarbiausia mobiliems įrenginiams skirta platforma. 80 procentų apklaustųjų pasakė, kad aplikacijų kūrimas tiek iPhone, tiek ir iPad juos labai domina, tuo tarpu aplikacijos Android operacinės sistemos pagrindu veikiantiems išmaniesiems telefonams domina tik 71 procentą. Kitos platformos, tokios kaip Windows Phone ir BlackBerry nesulaukia reikiamo dėmesio ir negali konkuruoti su iOS ar Android.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų