Ko nenori Microsoft - gali Google

Microsoft nenori leisti redaguoti iOS ir Android įrenginiuose nemokamai redaguoti MS Office dokumentų. Jei Microsoft nenori, tai Google leidžia tai daryti.

Šiandien Google padarė savo Quickoffice - aplikaciją skirtą Microsoft Office dokumentų kūrimui ir redagavimui nemokama visiems iPhone, iPad ir Android įrenginiams.

Quickoffice, kuri jau kelis metus leido redaguoti ir kurti dokumentus Microsoft Office formatu, Google įsigijo prieš metus. Aplikacija kainavo 20 JAV$, bet Google savo verslo klientams mokantiems už Google Apps verslui paketą leisdavo Quickoffice naudotis nemokamai. Šiandieninis atnaujinimas Quickoffice padaro nemokama visiems, nepriklausomai ar esate Google verslo klientas ar ne, tereikia turėti Google paskyrą.

Nors Google jau leido redaguoti Microsoft Office dokumentus savo Drive aplikacijoje, tačiau Quickoffice leidžia tai daryti neimportuojant dokumentų į Google Docks.

Google sako, kad tie kas prisijungs prie Qiockoffice skirto iOS ar Android iki rugsėjo 26 dienos gaus papildomus 10GB Google Drive vietos. Tiesa tai laikinas pasiūlymas, nes tie nemokami 10GB bus tik 2-jų metų laikotarpiui.

Nemokama Quickoffice versija nesumažina konkurencijos tarp Office 365 ir Google Apps verslui, nes abi internetinės debesų paslaugos kainuoja pinigus, tačiau Google savo vartotojams leidžia turėti mažiau priežasčių mokėti už galimybę kurti Microsoft Office dokumentus mobiliuose įrenginiuose.

Quickoffice nėra vientelė aplikacija leidžianti redaguoti ir kurti Microsoft Office dokumentus nemokamai. Galite rinktis nemokamą „Documents unlimited“, Apple naujų iOS įrenginių savininkams taip pat suteikia galimybę nemokamai naudotis iWorks paketo programomis, tačiau Quickoffice ar bet kuri kita aplikacija kurios pavadinimas nėra „Microsoft Office“ neturi visų redagavimo įrankių ar tokių galimybių, kurias turi „Microsoft Office“ aplikacijos.

Nuoroda: Quickoffice iTunes Store
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų