iOS 7 peržiūra nediegiant į iPhone

Tema: iOS

Žinoma, geriausias būdas peržiūrėti iOS 7 yra įdiegti ją į telefoną. Tačiau ji dar beta versijoje ir skirta tik programuotojams.

Nerekomenduočiau diegti beta versijų į savo telefoną jei nesate Apple Developer, nors ir yra svetainių uždirbinėjančių iš to, kad pardavinėja prieigą prie developerio paskyros. Uždarbio mechanizmas labai parastas: nusiperki Apple developer ID - 99$, gali prie savo ID pajungti iki 100 prietaisų, parduodi 99 prietaisų prieigas kitiems - kiekvienam po 20LT. Matematika paprasta 100$=~250LTL, 99x20LTL=1980, gaunasi apie 1730 LTL pelno.

Apple beta versijos, dažnai būna tokios kiti pavadintų alfa versijomis, jose pilna klaidų, visa eilė paslaugų neveikia, daug dalykų, kurie ten yra gali būti pakeisti. Tačiau tokie „prisijunginėtojai“, gerokai gadina reikalą, savo dažnais ir kvailais komentarais, kitiems developeriams ir nepadeda Apple, rašinėdami nekonstruktyvius komentarus tipo „šūdas ta iOS 7, niekas neveikia“. Apple aptikę tokią „developer’io“ paskyrą, dažnai ją atjungia.

Žemiau pateiksiu kelis video, kuriuos žiūrėdami ant savo iPhone ar iPod Touch, galėsite susidaryti bendrą nuomonę apie iOS 7 išvaizdą ir kaip viskas atrodys ant jūsų prietaiso.

Peržiūrėkite iOS 7 video failus

Kiekvienas iš šių video atsidarys naujame lange.

iOS 6 vs iOS 7 išvaizdos palyginimai.

Žemiau yra keli paveiksliukai leidžiantys palyginti kaip atrodo piktogramos ar aplikacijų vartotojo sąsają iOS 6 ir iOS 7.

ios6 vs ios 7 pagrindinis langas
pagrindinis langas (kairėje iOS 7 - dešinėje iOS 6
multitasking ios6 vs ios7
Multitaskin'as (kairėje iOS 6 dešinėje iOS 7)
siri-ios-6-vs-ios-7
Siri (kairėje iOS 6 dešinėje iOS 7)
Mail iOS6 vs iOS7
Mail aplikacija (kairėje iOS 6 dešinėje iOS 7)
iOS7 piktogramos vs iOS6 piktogramos
Piktogramos suporuotos pagal aplikacijas. Kairiau esnati piktograma iOS6, o dešiniau iOS7
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 10 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Sitai iOS 7 beta versijai nereikia developerio paskyros. Gali kas tik nori tai padaryti.

  2. Rasiau seniau as bet neisirase komentaras
    http://www.iguides.ru/forum/showthread.php?t=85948
    Paguglinus galima rasti. Instaliuojasi paprastai tik reikia parsisiusti beta versija ir per iTunes susidedi

  3. Nesakiau, kad lengva. Tačiau ne vien nieko tame neišmanantys ten tuos failus krauna, o dažnai neaišku iš kur gavę. Jailbreakinti yra modifikuoti esamą funckiją minimaliai pažeidžiant prietaiso standartines funkcijas ir procesus, bet tainereikšia kad kam nors labai tai rūpi modifikuojant kokį kodą - beta ir taip tikėtina blogai veiks, tad nelabai kas kreips dėmesio į šalutinius reiškinius. Nesileisiu į detales aptarinėdamas kompiuterinių procesų veiklą ir principus. Jei yra spyna - visada atsiras ir raktas nuo jos. Kita vertus niekas dar oficialiai nepaskelbė kiek naujoji iOS skylėta, o galimas dalykas skylėta tiek, kad ir nakties nereikia spragai surasti.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų