Reeder skirta Mac ir iPad dabar nemokama

Kai Google paskelbė nutrauksianti RSS paslaugos „Google reader“ teikimą nuo liepos 1 dienos, kiekvienas į šią naujieną sureagavome savaip: vieniems ši žinia nereiškė nieko, kiti gi stvėrėsi rautis plaukus nuo galvos šaukdami „Katastrofa!!!!“

Programuotojas ir RSS skaityklės „Reeder“ kūrėjas Silvio Rizzi, tęsia savo programos kūrimą.

Jei, taip pat kaip ir aš, naudojate RSS, tačiau nesate įsigiję „Reeder“ aplikacijos – nuo šiandien galite ją atsisiųsti nemokamai, tiek iPad tiek ir versiją skirtą Mac kompiuteriams. Tai padaryti verta dėl kelių priežasčių:

  • iPad ir Mac versijos dabar nemokamos ir tai puiki proga susipažinti su tuo kaip veikia programa ir išbandyti prieš įsigyjant atnaujintas versijas, jei aplikacija patiks ar atitiks poreikius.
  • Rizzi tęsia programos kūrimą ir jau dabar „Reeder“ skirta iPhone palaiko ne tik Google paslaugą (iPhone skierta versija – mokama). 3.1 „Reeder“ versija skirta iPhone turi pasirodyti ne už ilgo.

Jei nesinaudojate RSS tai taip pat puiki proga išbandyti ir visus RSS suteikiamus „patogumus“ naudojantis gerai parašyta aplikacija.

„Reeder“ skirtą Mac įsigijau jau seniai ir išties esu patenkintas šios programos tiek vartotojo sąsaja tiek stabiliu veikimu. Jos pagalba aš kasdien galiu „perskaityti“ šimtus, o kartais ir tūkstančius straipsnių per dieną – didelę dalį jų atmesdamas vien pažvelgęs į antraštes, kita dalis atsisijoja perskaičius straipsnio santrauką, na o sudominusias mane galiu perskaityti tiek pačioje „Reeder“, tiek naršyklėje, o jei straipsnis patinka ar noriu jį perskaityti vėliau – vienu mygtuko paspaudimu padedu jį į „Pocket“ (buvusį „Read it Later“) serverį. Bijau net pagalvoti, kiek laiko man užimtų peržvelgti tokią galybę straipsnių jei nesinaudočiau RSS ir neturėčiau „Reeder“.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų