iPhone 6s bus daugiau nei 2 kartus atsparesnis lenkimui

Tema: iPhone

Unbox Therapy, kaip ir žadėjo, išbandė naujo iPhone 6s korpuso lankstumą ir nustatė, kad šį rudenį pasirodysiantis iPhone modelis bus gerokai atsparesnis sulenkimui.

Pernai metais, Apple pirmą kartą išleidus du skirtingo dydžio iPhone modelius, per internetą nuvilnijo video banga pavadinta „Bendgate“, kuriuose pagrindiniais aktoriais rodančiais savo lankstumą buvo iPhone 6 ir iPhone 6 Plus.

Prieš kiek daugiau nei savaitę, Lewis Hilsenteger gavęs iPhone 6s korpusą atliko tam tikrus išmatavimus ir jais pasidalino su internautais, o dabar paviešino video, kuriame pasakoja apie atliktus naujo iPhone korpuso spektroskopinio tyrimo rezultatus bei pasitelkęs telefonų korpuso lankstymui sukurtą monstrą lankstė iPhone 6s korpusą.

Hilsenteger’is neuolė iš karto lankstyti gauto iPhone 6s korpuso, prieš tai jis atliko tam tikrus tyrimus. Spektroskopo rezultatai rodo, kad naujo telefono korpuso lydinyje yra cinko (6,1%), kas padaro lydinį sunkiau sulankstomą, tačiau labiau jautrų korozijai ir dėl šios priežasties jo paviršius padengtas kitaip. Tokiu būdu šis tyrimas patvirtino, kad iPhone 6s korpusas padarytas iš aeronautikoje naudojamo 7000 serijos aliuminio lydinio. Reikia turėti omenyje, jog nėra įrodymų, kad šis, Hilsenteger’io turimas iPhone 6s korpusas yra tikras.

Atlikus iPhone 6s korpuso atsparumo lankstymuisi testą paaiškėjo, kad jis atlaiko 80 svarų spaudimą (apie 36 kg) ir tai gerokai daugiau lyginant su 30 svarų (13,6 kg), kurį atlaiko iPhone 6 korpusas. Savo video Hilsenteger’is mini, kad dėl to, kad toks metalo lydinys, iš kokio padarytas iPhone 6s korpusas, yra gerokai rečiau naudojamas industrijoje jo kaina gali būti apie 5 kartus aukštesnė nei 6000 serijos aliuminio iš kurio pagamintas iPhone 6 korpusas.

Taip pat skaitykite:
iPhone 6s bus tvirtesnis, o iPad mini 4 sulieknės [gandai]
iPhone 6s gali būti panaudota SiP architektūra
Pasirodę nauji iPhone 6s testų rezultatai rodo didelį paspartėjimą [gandai]
iPhone 6s su iOS 9 – telefonu naudotis taps paprasčiau [gandai]
Kodėl Apple greičiausiai neišleis kito 4″ iPhone modelio ir kodėl turėtų
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų