iPhone 6s bus tvirtesnis, o iPad mini 4 sulieknės [gandai]

Temos: iPad, iPhone

Internete pasirodė kelios naujos, „iš kavos tirščių“ priburtos naujienos susijusios su dar neegzistuojančiais iPhone 6s ir iPad mini 4.

iPhone 6s

Iki iPhone 6s ir iPhone 6s Plus debiuto likus visai nedaug, apie naujas iPhone galimybes jau paskelbta nemažai informacijos (VBS): 2GB RAM, greitesnis A9 bei kiti energijos mažiau naudojantys procesoriai, greitesnis LTE naršymui, tačiau iki šiol nebuvo iPhone 6s ir iPhone 6 palyginimų. Viena didžiausių gandonešių žadama iPhone 6s naujiena turėtų būtu Force Touch technologijos panaudojimas. Šią technologiją Apple jau naudoja Apple Watch ir 2015 MacBook klasės kompiuteriuose.

2014 metais, Lewis Hilsenteger iš „Unbox Therapy“ savaitei prikaustė internautų dėmesį prie savo video rodančio iPhone 6 Plus neatsparumą susilankstymui. Praėjus beveik metams Hilsenteger’iui į rankas pateko (neva) iPhone 6s nugarėlė ir jis pastebėjo, kad Apple „atliko namų darbus“ ir sustiprino šios konstrukciją.

Apple, greičiausiai, viešai neprisipažins atlikusi sustiprinimo darbus ir padariusi iPhone 6s mažiau lankstų nei iPhone 6 Plus, nes iPhone 6 lankstumo problemos Apple viešai niekada taip ir nepripažino.

Vos užmetęs akį į iPhone 6s dangtelį Hilsenteger’is pripažino, kad Apple šiais metais stengiasi išvengti iPhone sulinkimo fiasko. Vieta, į kurią Lewis atkreipia ypatingą dėmesį, yra prie pat rėmo šonuose esančių garso reguliavimo mygtukui skirtų ertmių, nes būtent šioje vietoje dauguma iPhone 6 Plus linko.

Į Hilsenteger’io rankas patekusio iPhone 6s rėmelio krašto storis 1,9 mm, tuo tarpu kai iPhone 6 - 1,14 mm. Nežiūrint didesnio storio, iPhone 6s dangtelis lengvesnis už iPhone 6 rėmelį pora gramų ir tai reiškia, kad Apple greičiausiai tokį lengvumą pasiekti pasisekė rėmelio gamybai panaudojus „Series 7000 aliuminį“ - tokį patį, kokį kompanija naudoja Apple Watch.

Hilsenteger dar nebandė lankstyti naujo iPhone 6s rėmelio, tačiau žada pabandyti jį sulenkti artimiausiu metu.

Į Apple įranga prekiaujančios MacManiack rankas pateko iPhone 6s jungtis ir jie nepatingėjo palyginti (neva) iPhone 6s ir iPhone 6 modelių priekinių dangtelių ir juose esančių jungčių.

Be poros skirtumų, kurie minimi MacManiac video, įdėmiau įsižiūrėjus atrodo, kad priekinei - FaceTime kamerai skirta ertmė yra šiek tiek didesnė, nors tai gali būti ir optinė apgaulė ar šviesos bei optikos ypatumų sukuriama iliuzija. Kaip ten bebūtų, Apple konkurentai dabar savo telefonuose jau diegia 5MP priekines kameras ir gal ir Apple jau susigriebė, kad 1,2MP kamera iPhone švelniai tariant silpnoka.

Sunku pasakyti ar MacManiac video rodomas iPhone 6s priekis tikras ar ne ir jei ne, kokie kompanijos galimi motyvai jį rodyti, tačiau jei tikėti Wall Street Journal informacija, kurioje teigiama, kad prieš pristatydama iPhone 6s ir iPhone 6s Plus, Apple planuoja prigaminti milžinišką kalną 85–90 milijonų vienetų šių iPhone modelių - reikia manyti, kad jų gamyba dabar pačiame įkarštyje.

iPad 4 mini

Panašu, kad naujo iPad mini pasirodymo Apple įranga prekiaujančių parduotuvių lentynose nereikės labai ilgai laukti.

Visiškai neseniai OneLeaks savo Twitter paskiroje pasidalino kompiuteriniu 3D (neva) naujojo iPad mini 4 brėžiniu, kuris jei tikėti tais duomenimis bus toks plonas kaip ir iPad Air 2.

Pernai metų atnaujinto ir nuo ankstesnio modelio tik įdiegtu Touch ID jutikliu papildyto, dabartinio iPad mini 3 storis yra 7,5 mm, o naujojo (bent jau CAD brėžinyje demonstruojamo) iPad mini 4 - 6,13 mm. Be suliesėjimo, tikimasi jog naujasis iPad mini 4 turės 2GB RAM, patobulintas kameras bei naują ir galingesnį procesorių. Kiek anksčiau, KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo rašė, kad naujojo iPad mini dizainas bus pranašus į iPad Air 2

Kol kas nėra žinoma kada Apple pristatys šį naują iPad mini. Tai gali įvykti tiek rugsėjo mėnesį kartu su naujais iPhone ir Apple TV, tiek ir vėliau - atskirame iPad skirtame Apple renginyje, kuriame Apple galimai pristatys naują 12,9 colio iPad Pro.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų