Apple išleido OS X Yosemite Golden Master Candidate ir public beta 4

Tema: macOS

Apple šiandien išleido OS X 10.10 Yosemite Golden Master Candidate ir tai reiškia, kad šios sistemos vystymas jau finišo tiesiojoje.

Apple šiandien išleido dvi OS X 10.10 Yosemite versijas. Apple programuotojams skirtą „Golden Master Candidate“ (14A379a) ir viešos beta versijos testuotojams skirtą OS X 10.10 Yosemite public beta 4 (14A379b), kurios versijos numeris nuo programuotojams skirtos „Golden Master“ versijos skiriasi tik viena raide.

Žodelis „Candidate“ esantis šalia „Golden Master“ reiškia, kad jei nebus aptikta klaidų - ši versija gali tapti ta versija, kuri bus pateikta visiems vartotojams.

OS X 10.10 Yosemite Golden Master Candidate versijoje Apple grąžino, anksčiau iš beta versijų pašalintą, Continuity funkciją vartotojams turintiems iOS 8 įrenginius leisiančią siųsti SMS žinutes iš Mac kompiuterių.

Jei savo Mac kompiuteriuose esate įdiegę OS X 10.10 Yosemite Golden Master Candidate, o iPhone iOS 8.1 beta versiją (ir jūsų iPhone bei Mac kompiuteris turi Bluetooth LE) šią funkciją jau galite išbandyti.

Nors SMS žinučių nukreipimas OS X 10.10 Yosemite nustatymuose vis dar yra blokuojamas, tačiau jei jūsų iPhone įdiegta iOS 8.1 beta 1 versija - Mac kompiuteris automatiškai aptiks, kad jūsų telefone yra nauja iOS versija ir paprašys iPhone įvesti Mac kompiuteryje rodomą kodą.

Jei patikrinote ir dėl vienų ar kitų priežasčių norite šią funkciją atjungti - iOS 8.1 beta 1 turi šią, žinučių nukreipimo funkcijos, atjungimo galimybę: Settings > Messages > Text Message Forwarding ir jungiklio pagalba šią funkciją išjunkite  → .

Apple jau išsiuntinėjo savo programuotojams laiškus, prašydama jai pateikti OS X Yosemite aplikacijas.

Išleidusi OS X 10.10 Yosemite Golden Master Candidate ir „Public beat 4“ versijas, Apple taip pat išleido ir Xcode 6.1 bei OS X Server 4.0.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų