Kaip klausytis YouTube muzikos net kai iPhone ar iPad yra užrakintas

Jei mėgstate per savo iPhone ar iPad klausytis muzikos iš YouTube tikriausiai jums nepatinka tas faktas, kad užrakinus iOS prietaisą muzika nutyla, tačiau yra nesudėtingas būdas šį apribojimą apeiti ir klausytis YouTube muzikos net kai iPhone ar iPad ekranas išjungtas.

Google ištaisė šią galimybę suteikusią YouTube aplikacijos spragą

YouTube neleidžia klausytis tik garso nežiūrint vaizdo, tačiau yra būdas klausytis muzikos ar kitokio iš YouTube kanalo sklindančio garso net ir užrakinus iOS įrenginį:

    • Kai žiūrite YouTube video, paspauskite ant ekrano apačioje (apačioje/dešinėje šalia +) esančios dalinimosi piktogramos ir iš sąrašo pasirinkite „Message“. Kai „Message“ žinutės kūrimo ekranas atsidarys - galite užrakinti iOS įrenginį ar išjungti jo ekraną ir toliau klausytis muzikos.

Tai nėra oficialus būdas ir po kurio nors YouTube aplikacijos ar iOS atnaujinimu, jis gali nustoti galioti, bet kol kas mėgstantys klausytis muzikos iš YouTube tokiu būdu gali pataupyti iPhone ar iPad bateriją ar klausytis muzikos žingsniuodami gatve ir laikydami įrenginį kišenėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų