Google išleido Chrome aplikacijų paleidėją skirtą Mac kompiuteriams

Temos: Google, macOS

Google išleido Chrome aplikacijų paleidėją skirtą Mac kompiuteriams, kuris prieš tai buvo prieinamas tik beta testuotojams. Jei naudojate Google aplikacijas tai gali būti patogus įrankis, tačiau didžiausią naudą iš Chrome aplikacijų naudojimo patirs Google galėsianti dar geriau sekti jūsų veiklą.

Chrome aplikacijos yra dedikuotos aplikacijos, kurios „Chrome App Launcher“ dėka „įsikuria“ OS X Dock’o juostoje. Paspaudus ant „Chrome App Launcher“ piktogramos, atsidariusiame lange, iš sąrašo, galima pasirinkti Google Chrome aplikacijas. Tas pačias Google aplikacijas gali rasti ir OS X aplikacijų aplanke.

Chrome aplikacijos veikia ir neprisijungus prie Interneto, o prisijungus susinchronizuoja kompiuterio duomenis su saugomais Google debesyje.

Chrome aplikacijos yra HTML aplikacijos naudojančios Chrome naršyklėje esančias Chrome API. Pasak Google „tai leidžia joms veikti ir atrodyti taip lyg jos būtų OS X aplikacijos“, o ne HTML aplikacijos su kuriomis dažniau siejamas blogesnis našumas.

Google planuoja papildyti Chrome aplikacijų veikiančių Mac kompiuteriuose skaičių. Norint naudotis Chrome aplikacijomis Mac kompiuteryje reikės įdiegti Google Chrome naršyklę.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų